Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Поясна сумка чоловіча / жіноча - бананка через плече Yunhe

Код товару: 1007605

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Поясна сумка бананка знову увірвалася в світ моди. За допомогою такого аксесуара будь повсякденний образ стає більш яскравим і стильним.

На вигляд бананка зовсім не велика, але насправді вона дуже містка. Даний варіант в сірому кольорі взагалі стане ідеальним аксесуаром на всі випадки життя. Така бананка дозволить носити з собою всі необхідні речі:  гроші та кредитні картки, ключі та телефон, документи і косметику. При цьому вага самої сумки становить всього 130 г.

Модель має три відділення на блискавці - одне основне і два додаткових кишені (накладний спереду та врізний з заднього боку). Не всі бананки можуть похвалитися таким практичним дизайном. Варто також відзначити, що виріб виготовлений з водовідштовхувального матеріалу - нейлону. Тому якщо ви є шанувальником бананок , ви гарантовано оціните цей практичний варіант.

Якщо буде зафіксована сумка на пояс, у вас будуть вільні руки для серфінгу в телефоні або для пакетів під час покупок. До речі, при такому варіанті застібання максимальний обхват ремінця становить 90 см. Ще ця поясна сумка ефектно виглядає при її носінні через плече. Довжина ремінця тут регулюється, тому ви зможете змінити його довжину на ту, яка буде комфортна саме для вас.

Така сумка бананка повинна бути в гардеробі у кожного, адже цей практичний аксесуар не тільки стильний і модний, але і зручний. 

Сіро-чорне забарвлення даної моделі робить її варіантом унісекс , який підійде і чоловікові, і жінці. Якщо ви хочете, щоб у вас в будинку була і бананка чоловіча, і бананка жіноча, можете сміливо брати цю сумку і носити її по ситуації або по черзі. Ну а купити бананку ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз зовсім недорого. Не зважаючи на свою практичність і універсальність, цей варіант має доступну вартість.

Сумка на пояс для бігу Yunhe Fashion Backpack, характеристики:

  • Компактні габарити: 30 см × 16 см.
  • Довжина ременя оптимальна і її можна налаштувати максимально до 90 см.
  • Матеріал: нейлон + плащівка. Є пластикові деталі.
  • У сіро-чорному кольорі.
  • Важить всього 130 грам.
  • 2 основних містких кишені і 1 відділення зі зворотного боку.
  • Підійде як чоловікові, так і жінці.

Сумка поставляється в прозорій упаковці.





Поясна сумка чоловіча / жіноча - бананка через плече Yunhe
Поясна сумка чоловіча / жіноча - бананка через плече Yunhe