Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пензлі для макіяжу в пластиковому кейсі, набір 7 шт. (рожеві)

Код товару: 1007698

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Для всіх жінок ранок починається з нанесення макіяжу. Але, щоб косметика рівномірно наносилася на обличчя, важливо застосування якісних і зручних кистей. Набір кистей для макіяжу є корисною річчю в косметичці кожної жінки.

У складі такого набору є 7 пензликів для макіяжу, що відрізняються різною формою і розміром.

Серед них кисть для нанесення пудри, рум'ян, тонального крему, кисть для прорісовиванія брів, для нанесення тіней і помади, для створення стрілок. За допомогою цього набору дівчина отримує все, що потрібно для створення красивого повсякденного макіяжу.

Кожна кисть виконана з штучних щетинок, що відрізняються надійністю і довговічністю. Вони гіпоалергенні і безпечні, тому користуватися такими кистями зможе будь-яка жінка.

Ручка кистей виконана з якісного пластику і має ергономічну форму, що дозволяє зручно робити макіяж тривалий час. Кожна з кистей захована в окрему упаковку.

Такий набір кистей призначений для використання в домашніх умовах самостійно, але, завдяки якісному виконанню, користуватися ними можуть професійні візажисти.

Набір досить компактний, тому його можна зберігати в косметичці або в сумочці і завжди носити з собою. Кисті упаковані в міцний пластиковий чохол, їх довжина становить від 10 до 12 см.

Стильний рожевий колір кистей сподобається кожній сучасній дівчині. М'який ворс пензликів дуже приємний на дотик, а тому подарує приємні відчуття під час нанесення макіяжу.

Це стане відмінним подарунком для коханої дівчини, подруги або колеги по роботі - кожна з них буде рада такому презенту: корисному і необхідному. Купити набір кистей для макіяжу можна для особистого використання або в якості подарунка.

Набір пензлів для макіяжу, характеристики:

  • Довжина кистей: від 10 до 12 см;
  • Матеріал: пластик, метал, синтетичний ворс;
  • Колір рожевий;
  • Упаковка: коробка;
  • Розміри упаковки: 13x6.5x2 см
  • Вага нетто: 30 г
  • Вага в упаковці: 75 г

Пензлі для макіяжу, комплектація:

  • Кисті: 7 шт.
  • Пластиковий кейс





Пензлі для макіяжу в пластиковому кейсі, набір 7 шт. (рожеві)
Пензлі для макіяжу в пластиковому кейсі, набір 7 шт. (рожеві)