Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Бездротова Bluetooth гарнітура для бізнесу V 3.0 DSP

Код товару: 1002139

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Бездротова Bluetooth гарнітура V 3.0 DSP

У сучасному суспільстві кожному з нас доводиться багато говорити по телефону. Хтось вирішує свої особисті проблеми, хтось телефонує часто з бізнес-партнерам або колегам по роботі, а хтось просто любить поговорити з друзями. Але через швидкий ритм життя нам не завжди зручно тримати телефон в руці, наприклад, коли перебуваєш за кермом автомобіля, поспішаючи біжиш по гучній вулиці або їдеш в громадському транспорті. Саме тому рекомендуємо Вам звернути свою увагу на такий корисний і зручний аксесуар, як бездротова блютуз (Bluetooth) гарнітура V 3.0 DSP. Це дійсно незамінний помічник для сучасної людини, не дивлячись на вид її діяльності. Дана гарнітура буде корисна навіть мамі в декреті, що гуляє на майданчику з дитиною або йде з магазину з покупками, не кажучи вже про ділову людину.

Аксесуар радує своїм простим і стильним дизайном

На ньому немає зайвих кнопок, тому використовувати його зручно і легко. Крім того, бездротова блютуз гарнітура V 3.0 DSP підходить до всіх без винятку мобільних телефонів і не тільки. Використовувати її можна навіть підключивши до планшета, ноутбука або іншого гаджету, який підтримує функцію блютуз. Ну і головна перевага цього приладу в тому, що він здатний довго працювати в режимі розмови без підзарядки, так як має акумулятор великої потужності, в порівнянні з іншими аналогами. А коштує бездротова блютуз (Bluetooth) гарнітура V 3.0 DSP зовсім недорого, незважаючи на свої відмінні характеристики і надійну якість.

Зробіть своє життя ще комфортнішим, придбайте бездротову Bluetooth гарнітуру V 3.0 DSP. А якщо Ви не знаєте, що подарувати вічно зайнятому і гаряче коханому чоловікові, піднесіть йому на свято даний аксесуар, він гарантовано оцінить Вашу турботу і буде задоволений пристроєм!

 

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: міцний пластик
  • Довжина: 32 мм
  • Версія Bluetooth: v 2.0 / v 2.1 + EDR / v 3.0 + DSP
  • Bluetooth режими: режим «вільних рук», гучний зв'язок, голосовий набір
  • Підтримка радіочастот: 2.4 ГГц
  • Радіус дії: 10 м
  • Режим роботи: автономно, від мережі 110-240 В
  • Час автономної роботи:
  • В режимі розмов: 3 год
  • В режимі очікування: 60 год
  • Країна-виробник: Китай





Бездротова Bluetooth гарнітура для бізнесу V 3.0 DSP
Бездротова Bluetooth гарнітура для бізнесу V 3.0 DSP