Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Портативна бездротова зарядка для телефону Fantasy Wireless Charger OJD 601

Код товару: 1002486

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сьогодні зарядити смартфон можна без проблем навіть тоді, коли Ви перебуваєте поза домом. Різні види павер банків допомагають зробити це комфортно в будь-якому місці – на роботі, в дорозі, на природі і т.д. Подібні акумулятори зручно використовувати навіть вдома, коли необхідно поговорити по телефону, перебуваючи в русі, щоб не бути прикутим до розетки і шнурах. Але зараз ми хочемо запропонувати Вам ще один дуже корисний аксесуар для Вашого смартфона – бездротовий зарядний пристрій Fantasy Wireless Charger.

Чим унікальний Fantasy Wireless Charger?

Зарядний пристрій Fantasy Wireless Charger набагато зручніший за всі ті вироби, якими Ви користувалися раніше. Тільки уявіть, тепер Вам не доведеться плутатися в дротах, досить лише покласти телефон до Fantasy Wireless Charger, і він почне заряджатися. Підходить цей бездротовий зарядний пристрій для всіх типів мобільних телефонів і має цілий ряд переваг. Так, роз'ємам Вашого смартфона не загрожують поломки, вони захищені від зношування. Самому телефону не страшні перепади напруги мережі. А ще Fantasy Wireless Charger можна використовувати не тільки для телефону, але і для планшета, радіо та інших гаджетів. Крім того, бездротовий зарядний пристрій має лаконічний і красивий дизайн, тому відмінно впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення.

Купуйте бездротовий зарядний пристрій Fantasy Wireless Charger собі і на подарунок своїм близьким. Цей функціональний прилад стане справжньою знахідкою для багатьох!

Характеристики бездротової зарядки Fantasy Wireless Charger:

  • Вхідна напруга: 5V/2A;
  • Вихідна напруга: 5V/1.5A;
  • ККД зарядного пристрою> 73%;
  • Максимальна дальність зарядки: 8 мм.;
  • Розміри зарядного пристрою: 76x76x6 мм.;
  • Вага пристрою: 70 г.

Портативна зарядка для телефону, комплектація:

  • Бездротове зарядний пристрій OJD 601;
  • USB-кабель;
  • Інструкція англійською мовою;
  • Картонна упаковка.





Портативна бездротова зарядка для телефону Fantasy Wireless Charger OJD 601
Портативна бездротова зарядка для телефону Fantasy Wireless Charger OJD 601