Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бігуді Magic Roller Меджик Роллер 9шт. - 25см. 9шт. - 15см.

Код товару: 1000406

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ширина 2.5 см.

Красиві локони додають особливий шик зовнішності незалежно від урочистості події. Блискуче пишне волосся сприймаються як синонім здоров'я, така зачіска не вимагає особливої укладки - і так все виглядає чудово. Тим більше що, озброївшись електро-стайлером, цю розкіш можна спорудити і самостійно. Але є одне АЛЕ. Якщо ці локони робити часто, то волосся вже не буде такими блискучим і свіжим, скоріше навпаки, почне стирчати посіченими кінчиками і скоріше нагадувати мочалку, і тоді який вже тут шик...
Але індустрія краси не стоїть на місці, і сьогодні завивка волосся в домашніх умовах, причому щадна, вже не фантастика. І для цього не потрібні термобігуді або електрощипці.

Достатньо мати в арсеналі чарівні бігуді Magic Roller!

Комплект бігуді виглядає незвично - такі славні рулончики і гачок. Але, незважаючи на незвичайний вид, користуватися ними - одне задоволення! Ось проста технологія завивки, з використанням бігуді Magic Roller.

Волосся повинне бути трохи вологе, якщо необхідний «міцний» завиток, то скористайтеся засобом для укладання. Готуємо кожну прядку під бігуді, ретельно її розчісуємо. Розгортаємо бігуді і протягаємо гачок наскрізь, так, щоб він вийшов по інший бік від бігуді. Захоплюємо прядку гачком і протягуємо її всередину. Відпускаємо. Підсушувати волосся феном або дати їм висохнути самостійно, не важливо, - в будь-якому випадку у Вас будуть чудові пишні локони.
Круглі бігуді можна підібрати для будь-якої довжини волосся. Краще, вибирати бігуді на 3-5 см довше, ніж волосся. Наприклад, для зачісок до плечей підійде комплект 25 см х 9 штук і 15 см х 9 штук. Залежно від того, скільки окремих локонів Ви хочете зробити, можна не обмежитися одним комплектом.

До речі, ці бігуді - справжня інновація в перукарській справі. Адже з їх допомогою хвилясте волосся можна зробити як на всій довжині, так і на будь-якій частині від коренів до кінчиків. Все залежить від Вашої фантазії. До того ж простота використання ще й час економить. Спробуйте підрахувати, скільки часу у Вас пішло б на кожен такий завиток за допомогою щипців?

Бігуді Magic Roller - це маса задоволення і від процесу, і від результату.





Бігуді Magic Roller Меджик Роллер 9шт. - 25см. 9шт. - 15см.
Бігуді Magic Roller Меджик Роллер 9шт. - 25см. 9шт. - 15см.