Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Конструктор з лего Покемон: лего фігурки Пікачу, Чарізарда і Сквіртла

Код товару: 1007241

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Покемони з лего - це фігура мультяшного персонажа, якого можна помістити у себе на руці. Завдяки лего pokemon дитина розвиває дрібну моторику, різного роду мислення (творче і просторове), кмітливість, спритність. У малюка не тільки розвивається, але і зміцнюється пам'ять.

Під час складання конструктора діти вчаться бути акуратними, сидіти на місці. Вони покращують координацію рухів і розширюють свій маленький кругозір. Граючи в лего покемони дитина освоює такі значення, як колір, форма і розмір. Якщо ви хочете порадувати своїх дітей або зробити їм подарунок, то перегляньте каталог нашого магазину і вибирайте лего покемони який ви бажаєте купити.

Характеристики конструктора Лего Покемон

Зроблені лего фігурки з високоякісного і міцного пластику. У коробці зібрано близько 217 деталей. Також надається інструкція в картинках, щоб дітям було легше розібрати схему. Виробником конструктора покемон лего є Китай. Випускаються моделі в різних кольорах. Покемон Іві - це відмінне рішення для батьків, які хочуть, щоб їхня дитина активно розвивалась. Даний вид іграшок дуже популярний у дітей. Завдяки йому дитина зуміє посидіти тихо більше години, при цьому буде зайнятий корисною справою.

Особливості конструктора для дітей Покемон

Конструктор покемон є універсальним, сподобається хлопчикам і дівчаткам. Важливою особливістю іграшки є те, що її можна збирати численну кількість разів. А якщо дитині конструктор вже набрид, його не треба розбирати, а можна залишити в зібраному вигляді як звичайну іграшку для прикраси дитячої кімнати. Головне пам'ятати, що всі деталі дуже маленькі тому дітям до 3-х років така іграшка не рекомендується. Оптимальний вік для того, щоб купити лего покемон становить 6-8 років.

Характеристики дитячого конструктора Покемон:

  • Стать: унісекс;
  • Матеріал: пластик;
  • Колір: різнокольоровий;

Комплектація блочного конструктора-іграшки LNO Покемон:

  • Кількість деталей: 217 шт;
  • Інструкція по збірці в картинках;

Увага: дуже дрібні деталі! Розмір найменшої деталі 4х4 мм. Суворо не рекомендується для дітей до трьох років! Оптимальний вік від 7 років.





Виктория ( 2019-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Не обнаружила.

Переваги:
Качество, внешний вид, оформление упаковки, ребёнку нравится, развивающая.

Відповісти
Конструктор з лего Покемон: лего фігурки Пікачу, Чарізарда і Сквіртла
Конструктор з лего Покемон: лего фігурки Пікачу, Чарізарда і Сквіртла