Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Брелок - запальничка Mercedes Мерседес XT-4687

Код товару: 1001715
Опис

На вибір дві моделі: в строгому класичному стилі з емблемою Mercedes і більш елегантному з емблемою і написом.

Висота: 11 см.
Ширина: 4 см.
Товщина: 1 см.
Тип підпалу: спіральний нагрівальний елемент.
Додатково: ліхтарик.
Емблема: Mercedes.

Чоловік завжди повинен бути з вогником. Навіть якщо він не курить, то можливість піднести вогонь до сигарети дами або ділового партнера, який вирішив похвалитися сигарами, привезеними з далекої екзотичної країни, або просто старому доброму другові, завжди повинна бути. Ну, а якщо чоловік палить - тут вже без запальнички просто не обійтися. Так що якщо у вашого коханого чоловіка, друга, партнера, колеги немає красивої стильної запальнички, яку б він постійно носив з собою, обов'язково йому подаруйте!

Безумовно, це не повинна бути дешева газова запальничка, яка продається в звичайному тютюновому магазині. Подарунок повинен бути солідним. Купуйте красиву запальничку-брелок. Чому саме її? Тому що в силу своїх невеликих розмірів, запальнички мають властивість постійно губитися. А якщо запальничка буде прикріплена до ключів від квартири, автомобіля, офісу або гаража, то, повірте, вона ніяк не загубиться і буде служити своєму господареві дуже довго. Безумовно, якщо вона якісна і розрахована на тривалий термін служби. Для нашого сайту ми підібрали наймодніші, стильні та практичні моделі запальничок. Наприклад, брелок-запальничка «Мерседес ХТ-4687».

Запальничка-брелок Мерседес ХТ-4687 - стильно, надійно, зручно

Незважаючи на те, що брелок-запальничка Мерседес ХТ-4687 має компактний розмір (11х4х1см), і легко поміщається в кишені брюк або на зв'язці ключів, це міцний, надійний багатофункціональний механізм. Багатофункціональний, тому що, по суті прилад виконує дві функції:

  • запальнички,
  • ліхтарика.

Так, в такій маленькій коробочці вбудований ліхтарик, за допомогою якого ви можете підсвітити замкову щілину, коли будете пізно ввечері повертатися додому, темні сходинки або дорогу до дому.

Але поговоримо про саму запальничку. Вона надзвичайно практична, так як працює не на бензині або газі, а на електриці. Всередині пристрою електричний акумулятор, що заряджається від будь-якого пристрою, що має USB слот:

  • комп'ютера,
  • ноутбука,
  • планшета і т.д.

Від енергії акумулятора нагрівається спіраль, яка, власне, і служить джерелом полум'я. Це дуже зручно, так як прикурити від спіралі можна при будь-якому, навіть дуже сильному вітрі, не закриваючи запальничку руками. А підзарядити пристрій можна під час роботи на комп'ютері. І не потрібно купувати газові балончики або бензин.

Ну і звичайно, дизайн запальнички Мерседес ХТ-4687, теж заслуговує похвали. Не химерний, але в той же час стильний і оригінальний. Для впевненого в собі сучасного чоловіка.





Брелок - запальничка Mercedes Мерседес XT-4687
Брелок - запальничка Mercedes Мерседес XT-4687