Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скляний бутель у вигляді черепа з краном для вина і лимонаду, 5 л

Код товару: 1007764

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви маєте відмінне почуття гумору і часто влаштовуєте вечірки або посиденьки для друзів, вам обов'язково сподобається цей бутель для пива, лимонаду і багатьох інших напоїв

Ви, напевно, використовуєте напої в заводській тарі, однак варто зауважити, що ось такі спеціальні ємності додадуть не тільки особливої атмосфери вашому застіллю, але і стануть тематичним елементом торжества. Наприклад, якщо використовувати бутлі для вина заводського типу і креативний пропонований нами варіант тари у вигляді черпепа з краником, то перші ніхто навіть не помітить. А ось ємність-череп гарантовано не залишиться без уваги, як на Хелловін, так і простій на парубочій вечірці або дівич-вечорі.

Використовуватися бутель скляна може як для безалкогольних напоїв, так і для алкоголю. Тобто знайти застосування їй можна навіть на дитячому святі. Ємність ідеально підійде для охолоджених напоїв - води, соку, пива, коли, компоту, лимонаду і навіть для віскі. Такий диспенсер для пива буде мати успіх в будь-яку погоду у всієї частини чоловічого колективу вашої компанії, хай то на літніх вечірніх посиденьках або під час зимового перегляду футболу і вболівання за улюблену команду.

Така колба для пива завжди підтримує прохолодну температуру напою, томущо виріб виготовлений з якісних матеріалів, таких як: метал, пластик і товсте міцне скло. Продуманий дизайн робить пляшку стійкою до різних механічних пошкоджень, а також захищає напої від потрапляння комах або пилу.

Використовувати такий череп як пивний диспенсер дуже зручно, тому що бутель оснащена спеціальним різьбовим краном.

Наливати напої за допомогою нього - суцільне задоволення, адже ніде нічого не протікає і не розбризкується. Якщо ви давно розглядаєте пивні колби як варіант покупки, ця модель стане справжньою знахідкою для вас. До речі, скляний бутель радує ще й своєю місткістю на 5 літрів. Такої кількості рідини вистачить на компанію, і вам не доведеться бігати і часто підливати напої.

Ну а купити колбу для пива у вигляді черепа ви можете в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні. Така тара стане не тільки креативним доповненням ваших вечірок, а й відмінним варіантом подарунка для друзів з почуттям гумору. Здивуйте їх презентом і вони гарантовано запам'ятають його надовго, адже будуть приємно здивовані. Оформляйте замовлення, і ми відправимо вам його в будь-який куточок країни. Де б ви не знаходилися, в невеликому селищі України або в столиці, бутель на Хелоуін стане родзинкою вашого столу!

Бутель для напоїв, характеристики:

  • Матеріал: скло;
  • Обсяг: 5 літрів.

Креативний бутель, комплектація:

  • Бутель 5 літрів у вигляді черепа;
  • Краник;
  • Прокладки для краника.





Скляний бутель у вигляді черепа з краном для вина і лимонаду, 5 л
Скляний бутель у вигляді черепа з краном для вина і лимонаду, 5 л