Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Годинник-будильник з радіо Happy Sheep YJ-8118

Код товару: 1001547

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Габарити: 170 х 85 х 70 мм
  • Розмір цифр: 23 мм
  • Матеріал: пластик
  • Працює: від мережі або за допомогою 1 батарейки 9B "крона".
  • Тип годинника: настільний
  • Тип механізму: електронний
  • Індикація часу: світлодіодна
  • Колір чорний

Настільний годинник з вбудованим радіопроігривателем «Happy Sheep» - це вірний помічник кожної працюючої людини.

Даний годинник не тільки покаже точний час, розбудить вранці на роботу завдяки наявності електронного будильника, але ще і порадує прослуховуванням пісень від улюбленої радіостанції.
Годинник «Happy Sheep» має корпус, який представляє собою міцний чорний пластик, і лаконічну прямокутну форму, а з боків є невеликі колонки. Управляти такими універсальним годинником можна за допомогою спеціальної панелі. Працюює він і від мережі, і від батарейок, що є позитивною рисою, адже використовувати годинник можна буде і при незапланованому відключенні електроенергії.

Від звичного годинника дана модель відрізняється вбудованим радіоприймачем.

Його можна слухати в будь-який час і в будь-якому приміщенні, так як прилад має можливість регулювати гучність звуку від більш тихого до гучного. Крім того, радіоприймач можна ще застосовувати і як звуковий сигнал будильника. А це значить, що виходячи з Вашого бажання, Вас може будити вранці і стандартний  дзвін будильника, і улюблена радіохвиля. Варто також відзначити, що будильник оснащений функцією повтору сигналу, що важливо для тих людей, які важко прокидаються. Якщо після першого дзвінка, Ви продовжуєте спати, то другий або третій Вас обов'язково розбудять остаточно.

Панель управління годинника «Happy Sheep» доступна і зрозуміла кожному, тому вони підходять і для студентів, і для пенсіонерів. Крім своєї функціональності, годинник порадує Вас ще і класичним дизайном, що гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення - кабінету, спальні або залу. Купуйте «Happy Sheep» собі і близьким, адже він має не тільки відмінну якість і практичний зовнішній вигляд, але ще і доступну вартість. 





Годинник-будильник з радіо Happy Sheep YJ-8118
Годинник-будильник з радіо Happy Sheep YJ-8118