Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Нічник зоряне небо Night turtle - нічник Черепаха, 35х27 см

Код товару: 1007356
Опис

Що може бути краще нічного зоряного неба? Прекрасні плеяди сузір'їв, плавність яких заворожує, розслабляє і допомагає зануритися в чудовий світ мальовничих і казкових снів. Все це може подарувати рідним для Вас людям нічник черепаха Night Turtle.

Нічник черепаха Night Turtle створює казку зоряного неба в кожному домі

Проектор зоряного неба Night Turtle це не просто черговий пристрій проекцій на стелю, а унікальна, сучасна іграшка, яка беззаперечно стане улюбленою для Вашого малюка і не тільки. Вона неодмінно завжди приверне увагу і допоможе засипати легко і плавно, роблячи сон малюків міцним і довгим протягом всієї ночі.

Купити нічник зоряне небо Night Turtle для дітей можна починаючи з трирічного віку. Нічник черепаха зоряне небо відрізняється від інших проекторів своєю конструкцією. Міцний панцир і з безпечного (здорового) пластика і плюшеве тіло черепахи дозволить використовувати проектор зоряного неба вдень, як одну з найулюбленіших іграшок, а вночі насолоджуватися плином зірок кімнатою під заспокійливі мелодії колискових.

Нічник черепаха Night Turtle дозволяє вибрати одну з чотирьох колискових мелодій, а також один з чотирьох кольорів Вашим бажанням або за бажанням  малюків (зелений, жовтий, червоний і синій), або ж поєднати ці кольори створивши веселку з зірок, яка підкрадеться в кожен куточок приміщення. Черепаха проектор зоряного неба завдяки запрограмованій реальній карті зоряного неба, допоможе Вашим дітям з маленького віку вчити вісім основних сузір'їв, і малюк легко й швидко навчиться їх розрізняти.

Проектор зоряного неба Night Turtle живиться від мізинчикових батарейок ААА або акумуляторів даного типу, що робить його мобільним і дозволяє розмістити в будь-якому місці кімнати. Вагому перевагу над конкурентами дає унікальна система автоматичного відключення, що дозволить створити максимально комфортні умови після засипання Ваших дітей.

Нычник Черепаха зоряне небо купити варто не тільки малюкам, він з легкістю стане прекрасним романтичним подарунком коханій людині. Допоможе завжди насолоджуватися зоряним небом і згадувати приємні моменти як поодинці, так і разом розташувавшись під теплою ковдрою в ліжку. Також він допоможе створити романтичну атмосферу для важливих подій і святкових урочистостей.

Нічник дуже легкий в управлінні і настройці, а тому користуватись ним зможе навіть дитина

 Нічник проектор Черепаха регулюється завдяки чотирьом зручним кнопкам:

  • Включити (ON) / вимкнути (OFF);
  • Янтарна клавіша, яка задає режими колірного відображення, можна вибрати один, два, або мікс з усіх одночасно;
  • Синя кнопка дозволяє вибрати один з доступних кольорів відображення зірок за бажанням;
  • Зелена клавіша відповідає за вибір мелодії колискової.

Зоряна черепаха має зручні розміри в довжину 29, в ширину 20 сантиметрів і висотою 11, що як показала практика робить її зручною іграшкою для дітей всіх вікових категорій.

Якщо Ви хочете зробити незабутній подарунок, варто купити нічник черепаха Night Turtle і зоряне небо завжди буде з Вами.

Характеристики нічника проектора зоряного неба:

  • Колір рожевий;
  • Живлення: 3 батарейки (пальчикові) (не йдуть в комплекті) або від USB кабелю (в комплекті);
  • Кількість мелодій: 4 шт;
  • Кількість кольорів світіння: 3 шт. (Бурштиновий, блакитний, зелений);
  • Можливість регулювати гучність: так;
  • Матеріал іграшки - плюш;
  • Матеріал панцира - міцний пластик;





Нічник зоряне небо Night turtle - нічник Черепаха, 35х27 см
Нічник зоряне небо Night turtle - нічник Черепаха, 35х27 см