Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дерев'яні шахи / нарди 40х40 см.

Код товару: shn11
Опис

Шахи і нарди - це відмінна настільна гра, яка сприяє розвитку логіки.

Гра для всієї родини. Така гра буде чудовим фактором для розширення розумових здібностей, з такої причини слід її придбати людям різного віку. Гра впливає позитивно на оцінки школярів, призводить до успішної діяльності чоловіків і жінок, і звичайно ж, порадує дідусів і бабусь, заманюючи в захоплюючу і цікаву гру.

Історія шахів налічує тисячі років. Винайдені в 5 - 6 століттях, шахи швидко поширилися по всьому світу і стали невіддільною частиною людської культури. Приблизно до 820 рокам шахи, перетворившись від арабського слова "шахів", з'явилися на Русі.

Шахи ХХ століття - це міжнародний вид спорту. Поява Міжнародної шахової Федерації, змагань, всесвітніх шахових олімпіад робить шахи по - справжньому світової грою. У всьому світі величезна кількість любителів і спортсменів, які із задоволенням грають шахи і тренуються, розширюючи кругозір розумових можливостей.

Нарди - не менш захоплююча настільна гра, також як шахи, призначена для двох чоловік.

Вік гри більш ніж п'ять тисяч років, з часів появи на сході. Така гра популярна в усьому світі.
Ми пропонуємо вашій увазі дерев'яні шахи і нарди. Вони наповнять кмітливістю уми ваших дітей, допоможуть заповнити вільний час вашої дитини одночасно і веселими враженнями, і корисними міркуваннями.

Такі настольні ігри прекрасний подарунок на день народження для ваших дітей і близьких. Вони стануть гідним святковим подарунком не тільки в день народження, але і в дні будь-яких інших свят. Ви маєте свободу вибору при пошуку різних розваг, які підійдуть для ваших дітей. Шахи і нарди найбільш сприятливі при різнобічному розвитку дитини, що немало важливо. Вони прекрасно доповнять весь запас іграшкових розваг вашої дитини.

Придбати такі настільні ігри можна не відходячи від дому, користуючись послугами мережі наших інтернет - магазинів.
 





Дерев'яні шахи / нарди 40х40 см.
Дерев'яні шахи / нарди 40х40 см.