Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитяча іграшкова дорога Magic Tracks 366 деталей + 2 машинки

Код товару: 1002664
Опис

Іграшкові автомобільні треки, що гнуться, і яким можна надавати будь-яку форму, вже завоювали серця маленьких українців. Але тепер з'явилася більш нова вдосконалена модель дитяча іграшкова дорога Magic Tracks на 366 деталей і 2 машинки. Крім володіння всіма перевагами аналогічних моделей здатністю гнутися в будь-яку сторону і набувати будь-якої форми – вона може складатися в «мертву петлю» і світитися в темряві.

Іграшкова дорога Magic Tracks ще більше варіантів для втілення фантазії

У комплект дитячої іграшкової дороги Magic Tracks входить цілих 366 деталей, завдяки чому можна створити досить довгий трек, що включає «мертву петлю» в 360 градусів. Змінюючи напрям дороги, Ви зможете побудувати до 18 різних варіантів трас.

Дві машинки, що входять в комплект дитячої іграшкової дороги Magic Tracks не просто їздять, а й світять під час руху фарами. Для запуску машинок необхідно встановити їх на трек і натиснути на кнопку зверху корпусу автомобіля.

З конструктором Magic Tracks цікаво грати навіть в темряві

Деталі дитячої іграшкової дороги Magic Tracks створені з особливого матеріалу, здатного вбирати сонячне світло при його наявності і віддавати його, при відсутності. Тому якщо Ви хочете, щоб траса світилася яскравіше, покладіть деталі вдень на підвіконня, щоб вони зарядилися. Траса, яка світиться і такі ж машинки, котрі рухаються по ній, створюють приголомшливий ефект.

Не варто турбуватися, що деталі з люмінсцентним ефектом можуть завдати шкоди здоров'ю дитини, наприклад, викликати алергічні реакції. Дитяча іграшкова дорога Magic Tracks не містить шкідливих хімічних речовин. Продукція сертифікована і рекомендована для використання дітьми у віці від трьох років.

Перевагою наборів гоночних трас Magic Tracks є їх сумісність. Ви можете докуповувати інші моделі треків або використовувати вже наявні у Вас, з'єднувати їх між собою і будувати цілі автостради і іграшкові міста.

Характеристики треку Magic Tracks 366 деталей + 2 машинки:

  • Кількість деталей треку: 366 шт.;
  • Довжина треку: 549 см.;
  • Довжина машинки: 5 см.;
  • Матеріал іграшки: пластмаса;
  • Вага набору: 1.3 кг.

Трек для машинок, комплектація:

  • Складові частини світиться треку (336 шт.);
  • Два автомобіля з LED-підсвіткою на 2-x батарейках типу AAA (мізинчикові, не входять в комплект);
  • Мертва петля;
  • Наклейка;
  • Інструкція





Неля ( 2018-11-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Взяла не подарунок, не пожаліла,

Відповісти
Дитяча іграшкова дорога Magic Tracks 366 деталей + 2 машинки
Дитяча іграшкова дорога Magic Tracks 366 деталей + 2 машинки