Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий аерохокей EL 3005

Код товару: 1000548

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри: 79.5х39,7х60 см.

Блок живлення та батарейки в комплектацію товару не входять

Повітряний аеро хокей - гра, яка призначена не тільки для дітей: з її допомогою навіть дорослі можуть знімати стрес після напруженого робочого дня, або ж просто відмінно провести час в колі друзів і знайомих. Повітряний хокей розвиває у гравців такі якості, як зосередженість на процесі, концентрує увагу, а також прискорює реакцію, адже динаміки грі не позичати. 

Конструкція повітряного хокею

Корпус аеро хокею стоїть на високих ніжках, які при необхідності можна легко прибрати. Полем для гри є поверхня корпусу. Присутні навіть розмітка ігрового поля, яка з точністю копіює поле в льодовому палаці. За допомогою вентилятора, який розташований всередині корпусу і працює від електричної мережі, шайба рухається по поверхні набагато швидше. Вентилятор створює повітряні потоки і за допомогою дрібних отворів вони надходять на ігрове поле. Даний виріб вельми довговічний, адже він створений з якісних і екологічно безпечних матеріалів.

Дитячий хокей, або грі всі віки покірні?

Грати в аеро хокей досить легко, навіть якщо це ваша перша настільна гра такого роду. На ігрове поле ставиться шайба, яку гравці повинні закинути у ворота суперника за допомогою спеціальної "ключки", роль якої виконує коло з пластмаси, яке має зручну ручку. При попаданні зараховується гол, а виграє той, хто закине шайбу у ворота якомога більше разів.
Повітряний хокей розвиває швидкість реакції, моторику, логічне мислення, а також здатність заздалегідь прорахувати дії на кілька кроків, щоб виробити ефективну ігрову тактику. Розвивати ці якості у дитини під час гри особливо корисно, адже подібна розвага і здоровий дух суперництва набагато краще, ніж нудні розумові вправи. Що ж стосується дорослих, так вони напевно складуть здорову конкуренцію за можливість пограти в аеро хокей.
Наша компанія СамеТо пропонує вам прямо зараз замовити повітряний аеро хокей EL 3005 за оптимальною вартістю. Ця гра додасть фарб і затишок у ваш будинок, а також значно урізноманітнює звичайне дозвілля. Навряд чи хтось із ваших гостей зможе встояти і не спробувати зіграти в повітряний хокей.