Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий акваріум з рибкою NanoFish Нанорибка

Код товару: 1000638
Опис

Характеристики Інтерактивної рибки з акваріумом NanoFish: 

  • матеріал: пластик. 
  • розмір нанорибки: 8 см. х 3,5 см. 
  • розмір акваріума: 27 см. х 13,5 см. 5 х 4,5 см. 
  • упаковка: 29,5 см. х 28,5 см. х 14 см. 
  • 2 батарейки LR44H. 

Ваші діти давно Вас просять про акваріум, але Ви не можете дозволити собі його, так як Вас лякають всі клопоти, пов'язані з цією покупкою, такі як: миття і чищення акваріума, заміна води, процес годування рибок, а також багато інших турбот, які несе за собою це задоволення. Але як би хотілося порадувати свого малюка, адже акваріум це так красиво, що може ще бути таким заворожливим і заспокійливим, як спостерігати за тим, як плавають рибки. 

Хочемо запропонувати новинку, яка, безсумнівно, сподобається вашим дітям - це Інтерактивна рибка з акваріумом Nano Fish. 

Щоб рибка "ожила", її потрібно просто опустити в акваріум з водою, вона відразу почне плавати, повторюючи рухи і повадки справжньої риби. 
Нанорибки - інтерактивні іграшки, які мають усередині моторчик, який допомагає здійснити рухи в декількох різних напрямках - вперед, вниз, вгору, вправо, вліво, вони плавають як по поверхні води, так і можуть опуститися на дно. 

Таку рибку можна опустити не тільки в акваріум, але і в будь-яку ємність, також для повного ефекту можна використовувати кілька рибок відразу, їх можна придбати окремо і це видовище стане ще яскравішим і цікавішим. 
NanoFish може стати відмінним подарунком, будь-яка дитина оцінить такий сюрприз, він розвиває увагу, спостережливість, а також робить дитину більш посидючою. Цей кумедний акваріум принесе силу-силенну позитивних емоцій і подарує гарний настрій не тільки малюкові, але і Вам. 
Дизайн цього акваріума прикрасить будь-яку дитячу кімнату, Ви можете розташувати його на будь-якій поверхні, в будь-якому зручному місці кімнати на відміну від справжнього акваріума, Вам не потрібно шукати для нього сприятливе місце.





Дитячий акваріум з рибкою NanoFish Нанорибка
Дитячий акваріум з рибкою NanoFish Нанорибка