Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий LCD планшет для малювання, 8.5"

Код товару: 1007892

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Завжди мріяли малювати, але ніяк не зберетеся втілити свою мрію? Чи не впевнені в своїх силах і не хочете викидати гроші на дорогу техніку або матеріали?

LCD планшет для малювання - це кращий вибір для того, щоб почати малювати!

Невеликий планшет, діагоналлю всього 8,5 дюймів, дуже компактний і легко поміститися в сумку, якщо вам захочеться взяти його з собою, наприклад, на природу. Ви можете використовувати планшет в якості нескінченного блокнота для створення різних заміток або ж в якості Скетчбук - для створення замальовок. А для дітей такий планшет стане відмінним тренувальним плацдармом.

Корпус планшета виготовлений із пластику, однак падіння він не переживе, тому планшет не варто упускати або кидати (навіть на м'яку поверхню на зразок дивана або ліжка). Також корпус оснащений спеціальним магнітом, за рахунок чого ви можете повісити планшет на холодильник, наприклад. Магніт досить потужний, щоб міцно утримати планшет на будь-якій металевій поверхні.

Працює планшет від спеціальної батарейки CR2025, а звичайною мовою - «таблетка». Однієї батарейки вам вистачить для того, щоб зробити близько п'ятдесяти тисяч записів на планшеті. Потім батарейку потрібно буде замінити.

Робоча поверхня цього планшета - це насичений чорний LCD екран. Всі записи на ньому створюються за допомогою спеціального стилуса, який йде в комплекті. Як аналог ви можете використовувати схожі предмети, проте не всі з них підходять до планшету. Тому все ж краще користуватися комплектним стилусом, а в разі втрати - просто замовити додатковий стилус. Щоб видалити записи з екрану планшета, скористайтеся спеціальною кнопкою на корпусі планшета.

Характеристики LCD планшет для малювання 8.5":

  • Елементи живлення: 1 батарейка типу CR2016;
  • Розмір екрану: 8.5 дюйма;


Комплектація LCD планшет для малювання 8.5":

  • планшет,
  • стилус,
  • Упаковка: в оригінальній коробці;





Дитячий LCD планшет для малювання, 8.5"
Дитячий LCD планшет для малювання, 8.5"