Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитяча кухня іграшкова - ігровий набір Fun Game (29 предметів)

Код товару: 1007782

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Діти в ігровій формі здатні представляти безліч ситуацій з життя, включаючи і повсякденні.

До вашої уваги іграшкова кухня, яка включає в себе кілька предметів з можливістю розвивати уяву дітей.

У комплект входять мийка для посуду, духовка, де навіть відчиняються двері - в ній же допускається зберігання дрібних предметів з набору. Також є мініатюрне кухонне приладдя, наклейки, а також плита з підсвіченими конфорками. Крім візуального оформлення, дитяча кухня іграшкова дозволяє не просто представляти дитині процес приготування їжі, але і чути його.

Звуки видаються невеликим динаміком, тому розважити дитину даний набір може досить довго. Не забувайте про те, що потрібно живлення для даного набору в якості трьох батарейок типу AA (бажано Alkaline для продовження роботи). Такі ігрові набори для дівчаток розвивають не тільки уяву, але здатність правильно приймати рішення, які є обов'язковими при реальному готуванні їжі. Також іграшковий комплект навчить акуратності - 29 предметів набору необхідно після гри скласти докупи для зберігання і подальшого використання.

Іграшкові кухні виготовлені з якісного і безпечного пластика, який не тріскається і не розлітається при випадкових ударах і падіннях. Результатом регулярної гри дитини з подібним набором стане підготовленість до роботи на реальній кухні, де можна приготувати справжню їжу для себе і всієї сім'ї. Інший плюс набору полягає в його естетичній привабливості - якщо він не використовується, він завжди може стояти спокійно на полиці і просто бути невеликим експонатом після того, як дитина виросте, а молодших дітей немає. Колір пластика не вигорає прямими сонячними променями, а наклейки залишаються такими ж яскравими протягом декількох років при правильному зберіганні.

Такі ігрові набори для дітей рекомендуються тим, хто досяг трирічного віку, і вже просяться на кухню допомагати в приготуванні страв, але ще зовсім не готові до реального процесу приготування їжі з об'єктивних причин, серед яких виділяється недостатній ріст, щоб елементарно дістати до плити і запалити її. Набір «Fun Game» не має гострих предметів і кутів, тому є безпечним для дитини. Ви можете самі приєднатися до дитини, який буде грати і повторювати за вами процес приготування їжі, що особливо актуально, коли він постійно перебуває вдома, а ви поки не можете вийти на роботу.

Купити іграшкову кухню можна для відразу кількох дітей, що значно полегшить життя батькам, якщо їм потрібно зайнятися важливими справами. При необхідності комплект можна почистити без використання сильнодіючих миючих засобів. Дозвілля вашої дитини завжди буде захоплюючим завдяки правильно підібраним іграшкам, виготовленими з розрахунком на те, що ними будуть користуватися саме маленькі діти, які ще не навчені акуратності і дбайливого поводження з особистими речами.

Іграшкова кухня, характеристики:

  • Ефекти плити працюють від 3-х батарейок типу «АА» (пальчикові) 1.5V (не входять в комплект).
  • Розміри / габарити: 45 × 24.5 × 62 см
  • Розмір упаковки: 38 × 12 × 53 см
  • Вік: від 2 років

Іграшковий набір кухня, комплектація:

  • Плита, з підсвічуванням конфорок і реалістичними звуками смаження і варіння;
  • Мийка;
  • Духовка з дверцятами, де можна зберігати іграшкові продукти, або складати аксесуари з набору;
  • Кухонне приладдя;
  • Набір продуктів;
  • Наклейки.





Дитяча кухня іграшкова - ігровий набір Fun Game (29 предметів)
Дитяча кухня іграшкова - ігровий набір Fun Game (29 предметів)