Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий ланч бокс для їжі Міньйон з ложечкою

Код товару: 1001545

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристика Ланч боксу Міньйон:

  • Розмір: 19 х 6 х 14 см .;
  • Матеріал: Харчовий пластик;
  • Обсяг: 800 мл;
  • Усередині незнімний роздільник
  • Колір жовтий.

У комплект входить:

  • Ланч бокс Міньйон
  • компактна ложечка

Міньйон сьогодні став улюбленим героєм багатьох діточок.

Саме тому ми пропонуємо Вашій увазі ланчбокс для їжі Міньйон з ложечкою, яка йде в комплекті з ним.

Цей виріб зроблений цілком з нешкідливого для дитячого здоров'я пластика, не має стороннього хімічного запаху і характеризується міцністю і довговічністю. Своїм жовтим кольором ланчбокс здатний підняти настрій будь-якій дитині, навіть в похмурий осінній день. Посуд відрізняється компактними розмірами і підходить не тільки для молодших школярів, а й для учнів середніх класів. Ланчбокс Міньйон має герметичну засувку, що надійно зберігає тепло їжі, якщо це необхідно, і запобігає її попаданню і витіканню назовні. А це означає, що навіть якщо Ваша дитина буде носити його разом з книгами і зошитами, останні будуть надійно захищені і не забрудняться їжею.

В даному Ланчбоксі можна брати з собою і повноцінний обід у вигляді гарніру з салатом, і просто перекус у вигляді бутерброда і фруктів.

Виріб забезпечить Вам спокій, адже Вам не доведеться хвилюватися про те, що їсть дитина в школі. Тепер Вам можна не переживати про те, що Ваше чадо отруїться або з'їсть щось шкідливе, наприклад, смажений пиріжок або сухарики. Для максимально зручного процесу поглинання їжі в комплекті з Ланчбоксом є зручна невелика ложечка. Місткість самого контейнера становить 800 мл, а розміри - 19 х 14 х 6 см. Використовувати прилад можна для розігріву їжі в мікрохвильовій печі, а для його миття можна застосовувати посудомийну машину.

Подбайте про здоров'я свого школяра, готуйте йому корисну домашню їжу і давайте обіди з собою, а ланчбокс Міньйон допоможе зберегти її свіжою і смачною протягом усього навчального дня. 





Дитячий ланч бокс для їжі Міньйон з ложечкою
Дитячий ланч бокс для їжі Міньйон з ложечкою