Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий синтезатор Симфонія на 49 клавіш (Гнучке піаніно)

Код товару: 1000805

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Піаніно - чарівний інструмент. Повз нього не може байдуже пройти і не натиснути на клавіші ні дорослий, ні дитина. Особливо притягує він дітей. Вони приходять в справжнє захоплення, пишучи свою не складну, але таку корисну для розвитку слуху, музику. На жаль, інструмент досить великий і купувати його просто для розваги, а не для серйозних занять музикою, - верх безглуздя. Це ясно. Але саме небажання батьків нагромаджувати не великий простір наших квартир, є причиною того, що безліч музичних талантів так і залишаються нерозкритими.
На щастя, сучасні технології, дали можливість дітям та батькам знайти неймовірно вдале компромісне рішення. Науковці створили унікальне гнучке піаніно 49 клавіш, яке за функціональністю здатне замінити справжній музичний інструмент, але при цьому має неймовірно компактний розмір. Хоча такий інструмент припаде до смаку не тільки дітям, а й дорослим, що захоплюються музикою.

Особливості пристрою гнучкого музичного піаніно 49 клавіш

Основу конструкції музичного піаніно становить невелика пластикова коробка, всередині якої знаходиться електронний механізм, з'єднаний з гнучкою панеллю з силікону, на якій розташовані клавіші, ідентичні клавішам на справжньому інструменті. Вони з'єднуються з механізмом за допомогою спеціальних провідників. При натисканні на клавішу, по даними провідникам від клавіші до звукового пристрою всередині корпусу передається сигнал. В результаті цього ми чуємо звук.
Музичне піаніно 49 клавіш може працювати як при підключенні до електромережі, так і автономно - від трьох батарейок типу ААА. У сукупності з компактним розміром (у складеному стані - 17х19х15см, а в робочому - 18х80см) і невеликою вагою (950гр), дана можливість робить прилад супер-мобільним. Його можна брати з собою в поїздки, подорожі, на вечірки. Воно володіє функціями, властивими справжнім синтезаторам:

  • можливості регулювання гучності і темпу музики,
  • наявністю клавіш звукових ефектів (ефекту барабана, ритміки, тонального режиму, повтору),
  • наявністю режиму запису і т.д.

В піаніно є роз'єм для навушників, що дозволяє займатися музикою, не заважаючи стороннім. Початківцям музикантам дуже допоможе вбудована навчальна програма.

Експлуатація музичного піаніно на 49 клавіш

Піаніно виготовлено з високоякісних матеріалів, тому при правильній експлуатації буде гарантовано служити кілька років. Пристрій не боїться вологи і характеризується високою зносостійкістю. Усі матеріали екологічно безпечні, тому піаніно можна абсолютно спокійно давати маленькій дитині.





Дитячий синтезатор Симфонія на 49 клавіш (Гнучке піаніно)
Дитячий синтезатор Симфонія на 49 клавіш (Гнучке піаніно)