Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дитячий спальний мішок Сова (102 * 76 см)

Код товару: 1008023

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ваша дитина мерзне вночі, часто розкривається, а ви втомилися вставати його вкривати, найкращим рішенням у даній ситуації буде спальний мішок.

Це ідеальне рішення, яким користуються вже багато батьків! Такий сучасний спальний мішок дитячий складається з подушки, ковдри, матраца, наволочки, простирадла і підодіяльника. Такий набір вважається повноцінним спальним комплектом. Під час сну дитина буде відчувати себе комфортно, не буде розкриватися, скидати ковдру на підлогу і часто прокидатися.

Дитячий спальний мішок зможе подарувати комфортний сон протягом всієї ночі. Крім того, такий спальний мішок виготовлений у вигляді улюбленої тваринки малюка, тим самим зможе заспокоїти дитину і привчити його спати самостійно. Сліпік можна легко прати як руками, так і в пральній машинці. Він дуже компактний, практичний, легко поміщається в маленьку сумку. Завдяки цьому, такий спальний мішок для малюка можна брати з собою в будь-яку подорож і не переживати за спокійний сон дитини. Купити спальний мішок для малюків можна в нашому магазині з різним забарвленням. Розмір спального місця 102х76 см.

Виготовлений набір з гіпоалергенного матеріалу, тим самим не буде викликати у дитини дискомфорту і неприємних відчуттів під час сну. Поставляється сліпік в компактній і зручній упаковці, в якій можна і зберігати і перевозити спальний набір.

Характеристики спальника:

  • Розмір: 102-76 см
  • Матеріали і наповнювач високої якості і гіпоалергенні
  • Упаковка: сумка
  • Матеріал товару:
    • Всередині синтепон;
    • Зовні велсофт;
  • Розмір упаковки: 74-54-7,5 см

Комплектація:

  • Спальник Сова;
  • Сумка-упаковка





Дитячий спальний мішок Сова (102 * 76 см)
Дитячий спальний мішок Сова (102 * 76 см)