Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Динамічний мікрофон XM-106 (DM M3) для вокалу

Код товару: 1008081

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Мікрофон кардіодіодний, динамічний, відмінно підходить для студійного запису, а також відтворення звуків високої якості.

Встановлена ​​високопродуктивна капсула, завдяки якій звук виходить більш яскравим, живим і насиченим. Мікрофон зроблений із врахуванням всіх сучасних нововведень і тому відмінно підходить для запису вокалу, акустики, барабанів, а також перкусійних інструментів. Передбачено наявність кардіоїдної діаграми спрямованості, що дозволяє легко відсікати звуки поза межами осі. Мікрофонний пристрій налаштований на повну віддачу по всьому частотному діапазону. Коефіцієнт посилення перед стартом сигналу має дуже високі показники. Мікрофон пригнічує непотрібні фонові шуми, роблячи запис більш чистішим і приємнішим. Мікрофон зручно лежить в руці, а невеликі габарити забезпечують можливість його використання при транспортуванні в інші місця. Його функціонал і можливості дозволяють застосовувати його як любителям, так і професіоналам.

Якісна збірка, надійний матеріал роблять його більш стійким до механічних пошкоджень різного типу. Завдяки чорному забарвленню, можливість появи плям значно зменшується, ззовні він завжди буде залишатися презентабельним. Пристрій провідний, має досить довгий провід - 2 метри, тому проблем із його підключенням не виникає. Із врахуванням всіх його можливостей, в результаті виходить чистий та насичений звук. Запис звуку можливий в ручному режимі мікрофона, так що користувачеві не знадобляться додаткові підставки.

Характеристики мікрофона:

  • Тип: провідний мікрофон;
  • Розміри: 16.5х4 см;
  • Довжина кабелю: 2 м;
  • Роз'єми: Jack 1/4 "(6.3 мм) - XLR Male;

Комплектація дротового мікрофона:

  • Мікрофон;
  • Провід живлення;
  • Картонна упаковка.





Алиса ( 2020-10-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Микрофон для домашнего караоке СамеТо )) работает на УРА советую)
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-10-29
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо за Ваш отзыв, Алиса!

Відповісти
Динамічний мікрофон XM-106 (DM M3) для вокалу
Динамічний мікрофон XM-106 (DM M3) для вокалу