Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Диско куля з MP3 плеєром LED Ball Light з ПДК і флешкою

Код товару: 1000460

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри: 14х18 см.

При організації будь-якої вечірки одна з важливих умов це створення на святі легкої та приємної атмосфери. А для цього вам може знадобитися якісна музика і відповідне освітлення. Тим більше при хорошому світлі музику слухати було б набагато приємніше. Тому поспішіть вибрати в каталозі і купити в нашому інтернет-магазині диско кулю MP3 player LED Ball Light. І можете повірити, що про ваші домашні вечірки говоритимуть усі найближчі знайомі.

Диско куля обладнана проекційною установкою з пам'яттю, яка може сама підбирати необхідні світлові комбінації

А, крім того, вона працює в режимі стробоскопа в такт музиці, що звучить. Дистанційний пульт допоможе вам управляти функціями кулі на будь-якій відстані, а спеціальні петлі служать для кріплення його до поверхні стелі або стін.

Світлодіодна диско куля Led Ball Light обладнана найкращим трьохканальним автоматизованим комплексом, оснащеним світлодіодами і RC фільтрами пасивного типу. Його система, фільтруючи частотний діапазон музичної доріжки, може передавати імпульс, на потрібний тип світлодіода. Також в диско кулі працює трьох колірна система: RGB (синій, зелений, червоний). Де кожен з кольорів аналогічний певним частотам. Red (низькі) до 200 Гц, Green (середні) до 3500 Гц, Blue (високі) 3500 Гц і вище.

Крім усього іншого в диско кулю вбудований USB - порт, завдяки якому він може зчитувати MP3 форматну музику з різних носіїв інформації. Для її відтворення в ньому встановлені два десяти ватних динаміка. Під час своєї роботи куля для дискотеки своїми різнобарвними променями може освітлювати будь-яке приміщення незалежно від його площі. Встановлений в кулю кулер відмінно охолоджує його систему і забезпечує безперервну роботу. Диско кулею управляти досить просто для цього потрібно встановити, її в будь-якому місці і під'єднати до мережі, а потім дистанційним пультом можна включити, виключити, відрегулювати звук і вибрати потрібні музичні твори. Світлодіодна диско куля MP3 player Led Ball Light може стати гарною прикрасою будь-якого домашнього свята і приємним подарунком для знайомих і друзів.

Основна інформація про світодіодну диско кулю:

  1. працює в трьох колірному режимі: синій, зелений, червоний;
  2. підключається до мережі 220V;
  3. під час роботи відбувається обертальний рух променів;
  4. обладнаний USB входом;
  5. вбудовані 2 динаміка;
  6. управляється дистанційним пультом;
  7. працює в МР3 форматі;
  8. на корпусі є петлі для кріплень;
  9. може освітлювати будь-яке приміщення незалежно від його площі.





Юля ( 2019-02-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Устраняются.

Переваги:
Хороший звук.

Коментар:
Приятно удивило звучание mp3 -проигрывателя, думала будет гораздо хуже. Музыка начинает играть сразу при подключении в розетку, с первого трека на флешке, огоньки динамично мигают и меняется узор. А если поставить на паузу, или достать флешку, то узоры просто движутся по определённому алгоритму. Достаточно ярко, я бы сказала, рассчитано даже на большое помещение. Из недостатков - сначала было какое-то поскрипывание, сняли крышку, смазали механизм, и оно пропало. Спокойно работает всю ночь. Покупкой довольна.
Відповісти
Дмитрий ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Достаточно хорошо освещает даже большую прощадь помещения, луч светит четко и хорошо
Відповісти
Диско куля з MP3 плеєром LED Ball Light з ПДК і флешкою
Диско куля з MP3 плеєром LED Ball Light з ПДК і флешкою