Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дорожній набір для шиття 100 предметів

Код товару: 1000848
Опис

Кожній хорошій господині, яка любить охайність і завжди стежить щоб її одяг і одяг її близьких була в належному стані, необхідно купити набір для шиття, що включає всі інструменти і пристосування, які можуть знадобитися в разі потреби лагодження одягу. Він дуже зручний, оскільки всі потрібні для рукоділля пристосування завжди знаходитимуться в порядку, і їх не потрібно буде шукати у всіх наявних в будинку ящиках. Вони завжди будуть «під рукою». Та й в дорогу його брати дуже зручно. Набір ниток для шиття компактний, легкий, виготовлений з небиткого матеріалу.

Характеристика футляра з набором для шиття

Футляр з набором для шитття виконаний у вигляді невеликої пластикової коробочки, в якій є кілька відділів для зберігання інструментів. Це дає можливість розсортувати наявні інструменти за розміром або призначенням, щоб їх можна було швидше знайти. Кришка футляра прозора, так що ви будете бачити де який інструмент знаходиться, навіть ще не відкривши коробочку. Кришка закривається досить щільно, тому ви можете бути впевнені, що вміст коробочки не випаде і не розсиплеться. Кришка не від'єднується - ви не зможете її втратити.

Комплектація футляра з набором для шиття

Дорожній набір для шиття включає цілих сто предметів, які можуть вам знадобитися при необхідності лагодження одягу. У нього входять:

  • голки,
  • шпильки,
  • ланцюжки,
  • нитки,
  • гудзики,
  • наперсток,
  • ножиці,
  • шнурок.

Набір голок для шиття виготовлений з якісних матеріалів і задовольнить запити навіть досвідченої майстрині.





Дорожній набір для шиття 100 предметів
Дорожній набір для шиття 100 предметів