Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для косметики дорожній підвісний

Код товару: 1000991

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Довжина: 64 см.
Ширина: 25.5 см.

Пропонуємо Вашій увазі практичний і компактний дорожній підвісний органайзер для косметики і туалетних дрібниць. Завдяки безлічі кишень Ви легко зможете підтримувати порядок у даній косметичці і знайти все необхідне в будь-який момент. Де ж може стати в нагоді такий багатофункціональний органайзер?
Вдома
Дуже корисна така косметичка в побуті. Баночки з кремом, шампуні, лосьйони, гелі та багато іншого акуратно лягають на свої місця в прозорих відсіках. А завдяки наявності гачка її можна підвісити абсолютно в будь-якому місці: на двері душової кабіни, на рушникосушарку або ж на двері ванної кімнати. Таким чином, косметичка стає додатковими поличками у ванній.
У поїздці
Дорожній органайзер вмістить всю необхідну в дорозі косметику. Вам не потрібно буде розставляти всі речі на столик, а потім складати їх по черзі назад, намагаючись нічого не забути. Просто дістаньте органайзер з сумки і повісьте за гачок. Швидко і зручно, особливо для тих, хто багато подорожує! Більше того, часто в готелях навіть не передбачені полички під косметику, а з таким органайзером у Вас завжди все буде на своїх місцях.
На пляжі
У такий органайзер можна скласти все, що Вам знадобиться на пляжі: крем для засмаги, купальник, змінну білизну, пляшечку води, парео і відправлятися ніжиться на сонці. Ви поза сумнівом оціните переваги підвісного органайзера, коли будете переодягатися в наших «вітчизняних» кабінках, де, як відомо, абсолютно нікуди покласти речі. До всього, косметичка-органайзер виконана з водонепроникної тканини.
Ціна на таку корисну в подорожі річ прийнятна для всіх, а купити підвісний органайзер можна в нашому магазині, оформивши замовлення через корзину або в телефонному режимі.





ира ( 2016-09-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
нету

Коментар:
Повесили в ванной,как дополнительные полочки просто шикарно.очень рады покупке
Відповісти
Арина ( 2016-06-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Компактно слаживаеться. Очень удобно пользоваться все необходимое помещается!

Відповісти
Органайзер для косметики дорожній підвісний
Органайзер для косметики дорожній підвісний