Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дорожня праска відпарювач Surge Steam Electric Iron 2 в 1

Код товару: 1000132

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики праски-відпарювача:

Живлення: 220V / 110V, 800W
Ємність резервуара для води: 100 мл
Вага: 0,77 кг
Розміри: 18 х 11 х 14
Температура нагріву праски: 80 ~ 210 ˚ С
Температура пари: 210 ˚ С
Довжина шнура: 1,7 м

Комплектація дорожньої міні праски:

Праска-відпарювач Surge Steam Electric Iron 2 в 1
Насадка-щітка
Мірний стаканчик для води.

Незалежно від того, де ви знаходитеся - вдома, в поїздці, на дачі, на відпочинку, вам потрібно виглядати добре. А в погано вигладженому, неохайному одязі так виглядати, попросту, не вдається. У домашніх умовах це не так складно - в кожному будинку є хороша праска, дошка для прасування, і все інше, щоб якісно випрасувати одяг. Але в подорожах, в поїзді або автомобілі, за містом, де таких умов немає, раніше доводилося йти на компроміс і виглядати недостатньо презентабельно.

Але дорожня праска з парогенератором Surge Steam Electric Iron 2 в 1 повністю змінить ваше життя і уявлення про комфорт.

Це спеціальна дорожня праска з функцією відпарювача. Вона має дуже маленькі розміри і однаково добре підходить для прасування і відпарювання. Взяти такий пристрій можна не тільки в поїздку або на відпочинок, але і на роботу, щоб завжди виглядати охайно. Оскільки ця праска володіє і функцією відпарювача, вона допоможе вам доглядати не тільки за собою, але і за своєю квартирою або будинком. З його допомогою можна чистити меблі, відпарювати портьєри, постільну білизну.
Ніколи раніше прасування не вважалася простим заняттям, але з цією праскою ця процедура буде приносити значно менше неприємних емоцій, ніж раніше. Праска легка і компактна, зручна. Для спрощення завдання виробники зробили ручку, що обертається, тому ви зможете додати прасці найбільш зручне положення окремо для вертикального, і окремо - для горизонтального прасування.
Дорожня праска з парогенератором Surge Steam Electric Iron 2 в 1 дійсно орієнтована на використання в значному віддаленні від будинку, де немає можливості створити всі зручності для прасування або професійного відпарювання. Однак він стане відмінним помічником і вдома, де також не всі завдання вдається вирішити за допомогою звичайної праски. Він допоможе швидко і ефективно очистити одяг і меблі від шерсті домашніх вихованців, пилу, сухих і будь-яких інших забруднень. Конструкція праски обладнана прозорим резервуаром для води, завдяки якому просто контролювати його стан.

Дорожня праска з парогенератором Surge Steam Electric Iron 2 в 1 просто не здатна щось зіпсувати, оскільки у неї присутня можливість регулювання температури в залежності від типу тканини.

За рахунок функції відпарювання ця модель ефективно усуває всі сторонні запахи, бактерії, пилових кліщів та інших шкідників. Праска дуже економно витрачає електроенергію, тому ви зможете використовувати її хоч щодня і не дивуватися показаннями лічильника. У комплекті з праскою є спеціальна щітка, яка дозволить вам за допомогою цієї праски, тільки вдумайтеся в це, чистити килими. І не просто чистити, але і певним чином дезінфікувати, видаляти запахи і шерсть. Якщо у вас є маленькі діти, жоден прилад не допоможе вам так само швидко зробити будинок абсолютно безпечним для їхнього здоров'я.





Алена ( 2017-06-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Дуже допоміг з чисткою коврів,дуже компактний .покупкою задоволена.
Відповісти
Дорожня праска відпарювач Surge Steam Electric Iron 2 в 1
Дорожня праска відпарювач Surge Steam Electric Iron 2 в 1