Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дозатор для газованих напоїв Fizz Saver Фіз Сейвер

Код товару: 1000663

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Газовані напої люблять діти і дорослі. Але їх істотним недоліком є швидка зміна смаку після відкриття пляшки. При кожному відкритті кришки газ виходить і напій стає не таким смачним. 
Якщо у вашій родині люблять такі напої і ви купуєте їх великими пляшками, придбайте дозатор для газованих напоїв Fizz Sаver, який не дозволяє вуглекислому газу вийти з пляшки і зберігає первинний смак напоїв. 

Принцип використання дозатора для газованих напоїв Fіzz Sаver 

Дозатор для газованих напоїв Fіzz Sаver являє собою невелику пластикову насадку на шийку пляшки з краником, яка також є і підставкою для утримання пляшки в положенні горлечком вниз. Використовувати його дуже просто. Потрібно відкрутити кришку пляшки і надіти замість неї дозатор, перевернути пляшку і поставити її догори ногами на будь-яку плоску поверхню. Виріб дуже герметичний і не дозволяє газу і рідини виходити з пляшки. Щоб наповнити стакан напоєм, необхідно піднести його до краника дозатора і натиснути на спеціальний важіль. Після того, як в стакан наллє необхідну кількість рідини, необхідно відпустити важіль і рідина перестане надходити. 
Якщо кожен раз відкривати пляшку для того щоб відлити трохи напою, молекули газу піднімаються вгору і вільно виходять при відкритті кришки пляшки, яка знаходиться саме вгорі. В даному випадку вуглекислий газ зберігається в пляшці за рахунок того, що стакан наповнюється рідиною, що знаходиться в нижній частині пляшки, і скупчені вгорі молекули газу не мають виходу. 

Зручність застосування дозатора для напоїв Fіzz Sаver 

Дозатор для газованих напоїв Fіzz Sаver дуже знадобиться під час святкового застілля. Пляшку з напоєм або мінеральною водою можна розмістити на столі і гості будуть наповнювати свої стакани по мірі необхідності, не відкручуючи щоразу кришку. 
Дуже порадує такий виріб і батьків, діти яких люблять солодку газовану воду. Їм не доведеться постійно витирати солодкі калюжі від лимонаду, що вилився з пляшки, яку в черговий раз гарненько потрясли.





Саша ( 2019-08-10 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Товар качественный всё как в описании.
Відповісти
Dmitriy ( 2019-03-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Заказ выполнен на "олично"
Відповісти
Дозатор для газованих напоїв Fizz Saver Фіз Сейвер
Дозатор для газованих напоїв Fizz Saver Фіз Сейвер