Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Настільний дозатор рідкого мила на кухню та в ванну Snail

Код товару: 1007593

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пластиковий диспенсер для рідкого мила у формі равлика торгової марки Snail додасть легкої грайливості в інтер'єр вашої ванної або кухні.

Кольорове рішення може бути або ж класичним чорно-білим або в тонах кави з молоком. Такий дозатор можна використовувати для будь-яких рідких миючих засобів: мила, шампуню, гелю для прання або для миття посуду.

Спосіб застосування дуже простий. Потрібно зняти панцир равлика, наповнити ємність миючим засобом і закрити панцир. Легким натисканням на будиночок равлика ви отримуєте потрібну вам кількість миючого засобу. Обсяг дозатора становить 120 мл.

Купивши дозатор для рідких миючих засобів, ви проявите додаткову турботу про екологію. При наявності в будинку такого аксесуара у вас більше не буде необхідності щоразу купувати миючий засіб в пластиковій пляшці, ви можете вибирати більш ергономічну дой-пак упаковку.

Диспенсер для мила Snail, характеристики:

  • Матеріал: пластик;
  • Розміри: 17х7х10,5 см;
  • Обсяг: 120 мл;
  • Вага: 0,2 кг.
  • Мильниця поставляється в картонній коробці.





Настільний дозатор рідкого мила на кухню та в ванну Snail
Настільний дозатор рідкого мила на кухню та в ванну Snail