Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дозатор для рідкого мила Soap Dispenser double liquid

Код товару: 1001384

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожен бак ємністю по 0.5 л.

Миття рук - найбільш повторювана процедура протягом дня. І це не дивно: від гігієни цієї частини тіла залежить не тільки елементарна охайність, але перш за все здоров'я. Тому процес очищення повинен бути і ефективним, і приємним. Пропонований нами двухбаковий дозатор Soap Dispenser створює додатковий комфорт для підтримки гігієни рук та створює гарний настрій. Заповнивши дві ємності милом різного кольору і запаху, можна внести різноманітність в самий звичайний процес і прикрасити ванну кімнату приємним акцентом. Наприклад, не всім членам сім'ї подобається одна і та ж мильна суміш, таким чином можна запропонувати два варіанти на вибір. А якщо запропонувати дітям користуватися «своїм» дитячим милом або створювати кольорову «композицію» для миття рук з двох рідин, інтерес до нудної процедури у них зросте. Або в один контейнер можна помістити звичайне мило, а в інший засіб з підвищеними антибактеріальними властивостями. Не тільки вдома, але і в громадському закладі Soap Dispenser стане симпатичним аксесуаром. А двухваріантний спосіб кріплення, можливий завдяки кріпильній пластині для глухого монтування в стіну і липкою присоску для «легкого» кріплення, робить диспенсер універсальним пристосуванням.

Переваг у дозатора для рідкого мила кілька:

  • лаконічний сучасний дизайн дозволить вписатися в будь-який інтер'єр
  • глухе кріплення до стіни - запорука тривалої і надійної служби;
  • тимчасове кріплення присоскою дозволить міняти місце розташування дозатора;
  • зручні кнопки для видавлювання мила;
  • 2 колби внесуть різноманітність у гігієнічні процедури;
  • конструкція легко розбирається, догляд за нею дуже простий.

Soap Dispenser стане одночасно практичною річчю і симпатичною родзинкою в туалетній або ванній кімнаті, що створить приємний настрій всієї сім'ї і не залишить байдужими гостей.





Дозатор для рідкого мила Soap Dispenser double liquid
Дозатор для рідкого мила Soap Dispenser double liquid