Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дощовик туристичний пончо з капюшоном - накидка від дощу

Код товару: 1007439

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Скільки разів у Вас виходили такі ситуації, коли Ви тривалий час складали плани як провести вільний час, а погода ламала їх всі? Або на прогулянці раптом пішов дощ? Дощова погода більше не стоятиме на заваді Вашому дозвіллю. Раптовий дощ не зіпсує Вам настрій і Вам більше не доведеться міняти через нього свої плани. У таких випадках Вам на допомогу прийде плащ дощовик. Він надійно захистить Вас від дощу або мокрого снігу і дозволить Вам займатися своїми справами незважаючи ні на що.

Плащ пончо дощовик підійде як жінкам, так і чоловікам, оскільки виробляється в універсальному розмірі

Його класичний дизайн з капюшоном і кнопковими застібками буде однаково добре виглядати на витонченій жіночій фігурі і сильному чоловічому силуеті, і не буде заважати Вашим рухам. Одягнувши його як захист від опадів, Ви зможете кататися на велосипеді, здійснювати піші прогулянки, ходити по гриби або затишно влаштуватися на березі водойми з вудкою. Також його можна накинути для звичайного походу в магазин за продуктами, щоб не тягатися з незручними парасольками і забезпечити собі свободу дій.

Різноманітність кольорів дозволить підібрати ідеальний варіант дощовика в залежності від ситуації

Для рибалок підійде плащ зеленого кольору. Він допоможе їм не виділятися на фоні природи при лові риби і не буде її відлякувати. Плащі дощовики яскравих кольорів ідеально підійдуть для походу в ліс. На тлі навколишньої природи Ви будете сильно виділятися і не зникнете з очей своїх друзів. Плащ дощовик жовтого кольору допоможе Вам розбавити сірі дощові дні при поході на роботу або на дачу. Підберіть колір водовідштовхувального аксесуара покладаючись на свої смакові переваги або настрій. Розбавте непогожий день яскравим дощовиком рожевого, блакитного, жовтого або зеленого кольору. Компактні розміри водозахисного предмета одягу дозволять Вам завжди брати його з собою, адже він легко поміститься в Вашій сумочці. Ви більше не будете хвилюватися про те, що забули свою зручну і практичну парасольку в маршрутці або на прилавку магазину.

Надійний захист і довговічність дощовика для дорослих

Водонепроникна тканина дощовика забезпечує надійний захист навіть під час сильної зливи. Властивості тканини забезпечують йому довговічність у використанні і запобігають випадковим розривам, що дозволяє насолоджуватися його перевагами тривалий час. Такі властивості роблять плащ від дощу ідеальним супутником при поході в ліс як на просту прогулянку, так і за грибами, адже там дуже легко зачепиться за гілку або колючку. При активних іграх з дітьми також велика ймовірність за що-небудь зачепитися і міцність тканини дощовика допомагає зберегти його в цілості для подальшого використання. Екологічно чистий матеріал дощовика володіє водонепроникними властивостями і допомагає йому швидко висохнути від крапель на поверхні.

Купити універсальний плащ-дощовик з максимально приємною ціною Ви можете в нашому магазині.

Характеристики плаща дощовика для дорослих:

  • Наявність капюшона: так;
  • Застібка: на кнопках;
  • Довжина від шиї до колін: 
  • Колір: білий, рожевий, жовтий, фіолетовий, синій.

Відео аналогічного товару:





Дощовик туристичний пончо з капюшоном - накидка від дощу
Дощовик туристичний пончо з капюшоном - накидка від дощу