Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Подвійна (двостороння) сковорода Dessini Happycall 34 см

Код товару: 1002360

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Найнеприємніше в процесі смаження продуктів - це необхідність їх перевертати. Зазвичай їжа прилипає до дна сковороди і її важко віддерти. Причому коли намагаєшся її відшкребти, жир стріляє в усі сторони, забризкуючи плиту, стіни, підлогу. Але найнеприємніше, коли він потрапляє на руки і залишає опіки.

Але ж можна уникнути всіх цих неприємностей, використовуючи подвійну сковороду Dessini 34 см. Вона дозволяє рівномірно просмажувати страву з двох сторін, без необхідності перевертати її виделкою, лопаткою або будь-яким іншим приладом. Для цього достатньо буде перевернути саму сковороду. Адже вона складається з двох половинок, які щільно закриваються, притягаючись одна до одної магнітами.

Ви можете не переживати, що жир, сік з продуктів, маринад або інші рідини, можуть вилитися з сковороди, коли ви будете її перевертати. Сковорода має спеціальний обідок, який перешкоджає проливанню рідин.

Подвійна сковорода Dessini для смачної і здорової їжі

Подвійна сковорода Dessini 34 см - ідеальний посуд для приготування:

  • м'ясних стейків,
  • курки,
  • риби,
  • смажених пиріжків і т.д.

Внутрішня поверхня сковороди має антипригарне покриття, що виключає прилипання і пригорання продуктів. Тепер Вам не потрібно лити в сковороду велику кількість олії. Її можна додати зовсім трохи, для смаку. Ваша їжа буде мати натуральний аромат і смак, а не смак і запах олії. А ще стане здоровішою, так як буде містити менше холестерину. До того ж вона рівномірно пропарюється, так як пара не виходить назовні, а залишається усередині сковороди. Їжа готується у власному соку. В результаті у Вас вийде дуже соковита і ніжна страва. 

 

Характеристики сковорідки Dessini:

  • Параметри: 34 х 29 см
  • Висота: 7,5 см
  • Довжина ручки: 15,5 см
  • Вага: 1 кг
  • Колір чорний

 





Подвійна (двостороння) сковорода Dessini Happycall 34 см
Подвійна (двостороння) сковорода Dessini Happycall 34 см