Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Двостороння флісова толстовка плед з капюшоном Huggla Hoodie

Код товару: 1007464
Опис

Комфортне відчуття тепла і затишку подарує оригінальна толстовка плед з капюшоном Huggla Hoodie

Прохолодним вранці, ввечері біля каміна, біля телевізора на дивані або на пікніку, всюди стане в нагоді цей легкий і практичний предмет. Він знайде своє застосування в будь-який час року і в найнесподіваніших умовах.

Універсальна, за своїм призначенням, річ послужить власнику в якості кофти з рукавами або м'яким пологом під час сну. Пропонується в одному великому розмірі. Може стати в нагоді як жінці, так і чоловікові. Малюків зручно вкутувати або вкривати в імпровізованій постелі на дачі, в шезлонгу на природі.

Модель має об'ємний капюшон і, крім зігріваючого ефекту для тіла, захистить від прохолодного повітря і протягів шию, голову, плечі. Зручно накинути такий «наряд» після лазні, сауни або вийшовши з ванни. Толстовка-плед з капюшоном Huggla Hoodieвиготовлена з флісу і штучного хутра. Вона приємна на дотик, не викликає подразнень на тілі або алергічної реакції всього організму. Ворсинки ніжно стикаються з шкірою, не електризується. Цікаве двостороннє рішення пошиття дозволяє урізноманітнити гардероб або чітко розмежувати статеву приналежність - мама носить світлою стороною назовні, тато - темної або навпаки. А сховатися удвох, замість ковдри, можна хоч тилом, хоч виворотом. Головне - разом!

Містка кишеня допоможе забезпечити додаткові зручності: заховати смачну цукерку, серветки, окуляри і багато всього необхідного. Дитина із задоволенням покладе туди свого плюшевого ведмедика або іншу улюблену іграшку.

Толстовка плед не вимагає особливих умов догляду і зберігання

Приблизна вага - 1 кг. Звичайне машинне прання при температурі + 30 градусів, ніякого прасування. Просто струснув і розвісив до повного висихання. Добре згортається в тугий ролик і не займає багато місця в багажі при транспортуванні або в шафі.

Толстовка-плед практичний подарунок будь-якому члену сім'ї, друзям і родичам на будь-яке свято. Він може стати символічним побажанням затишку, турботи, доброго ставлення і взаєморозуміння.

Можна побалувати і себе. Просто замовте і відчуєте повний релакс, загорнувшись у велике, об'ємне покривало або використовуйте більш практично, надівши його з рукавами. Такий «трансформер» стане в нагоді кожному.

Флісова толстовка плед Huggla Hoodie, характеристики:

  • Розміри: довжина від плеча до подолу - 90 см; обхват - 140 см;
  • Матеріал: верх - м'який теплий ворсистий фліс; підкладка - штучне хутро (біле);
  • Особливості: капюшон, кишені.

Кофта флісова, комплектація товару:

  • Флісова толстовка;
  • М'яка поліетиленова упаковка (форму утримує за допомогою стяжних ременів).





Двостороння флісова толстовка плед з капюшоном Huggla Hoodie
Двостороння флісова толстовка плед з капюшоном Huggla Hoodie