Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Дзеркало зі збільшенням і підсвічуванням на присосці Swivel Brite 360

Код товару: 1001909

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Збільшувальне люстерко «Swivel Brite»

Кожна дівчина знає, що якість і природність макіяжу залежать від хорошого дзеркала і правильного освітлення. Дуже часто трапляються ситуації, коли наводиш красу в приміщенні, а варто вийти в більш освітлену кімнату або на вулицю, і відразу ж видно недоліки в зовнішності, тобто макіяж нанесено далеко не ідеально, і він не тільки не приховує всі вади, а ще й додає нових. Для того щоб уникнути таких помилок, ми рекомендуємо своїм покупцям ідеальне портативне дзеркало на присосці «Swivel Brite 360 5x». Воно не тільки допоможе нанести всі косметичні засоби, але і сприяє ідеальній видимості під час корекції брів, фарбування вій, при очищенні обличчя, одяганні контактних лінз і т.д. Але і це далеко не всі переваги «Swivel Brite». По-перше, дане дзеркало добре підходить для домашнього використання, хоч і є портативним варіантом. Його можна переносити з кімнати в кімнату і використовувати навіть у ванній. По-друге, в даному дзеркалі є можливість збільшити об'єкт, що відображається аж в п'ять разів. По-третє, виріб оснащено яскравим підсвічуванням, так як він має шість світлодіодних ламп. Крім того, дзеркало «Swivel Brite» можна розгорнути на всі 360 градусів, а також прикріпити за допомогою присоски на будь-яку поверхню і висоту. Все це робить його використання дуже комфортним, адже його можна застосовувати і як основне, і як додаткове, наприклад, зафіксувавши на великому дзеркалі.

Дзеркало зі збільшенням і підсвічуванням - універсальний подарунок для рідних та близьких

«Swivel Brite» стане в нагоді не тільки дівчатам в той час, коли необхідно опрацювати дрібні деталі в макіяжі, але і чоловікам під час гоління. Воно стане ідеальним варіантом подарунка для дочки, подруги або сестри з будь-якого приводу. Порадуйте близьких таким корисним і якісним аксесуаром вже сьогодні, і вони будуть дуже вдячні за такий сюрприз!

Дзеркало для макіяжу, характеристики:

  • Форма косметичного дзеркала: Кругле
  • Тип дзеркальної поверхні: Збільшуюча
  • Підсвічування (тип ламп): Світлодіодне
  • Збільшення: 5х
  • Кут повороту: 360 град.
  • Діаметр: 120 мм.
  • Живлення: 2 батарейки AAA





Дзеркало зі збільшенням і підсвічуванням на присосці Swivel Brite 360
Дзеркало зі збільшенням і підсвічуванням на присосці Swivel Brite 360