Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Джеггінси Butterfly з принтом Метелики - легінси під джинси

Код товару: 1001502
Опис

Матеріал: 92% поліестер, 8% еластан;
Колір: сірий і синій (наявність кольору уточнюйте у менеджера);
Догляд: машинне прання при температурі 30 ° C, програма делікатного прання;
Склад: 92% поліестер, 8% еластан
Розмір: one size;
Посадка: завищена талія;
Кількість: 1 шт.

Підходить на параметри:

  • Талія (см): 60-88.
  • Довжина (см): 90.
  • Стегна (см): 74-110.

Джеггінси - це тренд нового сезону.

Цю річ стилісти по праву називають одягом, який робить кожну дівчину красивою, модною і стрункою. І це зовсім не дивно, адже джеггінси досить вузькі, щільно облягають всі достоїнства фігури і приховують її недоліки, тому сидять ідеально практично на кожній представниці прекрасної статі. Не знаєте, що надіти, щоб виглядати ідеально? Звичайно ж, джеггінси! Вони підходять усім дівчатам без виключення, незалежно від віку і типу фігури.
Пропонований нами варіант джеггінси виконаний з легкої і приємною на дотик тканини, яка зовсім не обмежує рухів. Більш того, дана модель відрізняється завищеною талією, що дозволяє коригувати фігуру, роблячи її більш жіночною і витонченою. Ці джеггінси не потребують особливого догляду і добре сідають на будь-які форми. До речі, їх можна носити навіть в якості компресійних колгот.

Джеггінси ідеально поєднуються з усіма речами жіночого гардеробу:

з блузами, сорочками, туніками і навіть недовгими сукнями. Одним словом, це ті ж штани, тільки вони ефектно підносять оточуючим Вашу фігуру, адже спеціальний пояс красиво підтягує живіт, візуально прибираючи кілька сантиметрів на талії, а особливий матеріал робить стрункішою в області ніг і стегон. Виріб зовсім не має гудзиків або застібки у вигляді блискавки, тому зручно одягається і знімається. А носити джеггінси можна як на роботу, так і на зустріч з подругами або на побачення з коханою людиною. Матеріал, з якого пошиті джеггінси, в своєму складі має 92% поліестеру і 8% еластану, тому виріб рекомендується прати при делікатному режимі і в воді температурою 30 ° С.

Порадуйте себе такою практичною, стильною і красивою новою річчю в гардеробі, і Ви обов'язково залишитеся задоволені не тільки ефектним зовнішнім виглядом даних джеггінсів, але і їх відмінною якістю!

 





Лара ( 2016-06-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень хорошенькие лосины! Принт четкий, без разводов, аккуратный. Довольна покупкой
Відповісти
Джеггінси Butterfly з принтом Метелики - легінси під джинси
Джеггінси Butterfly з принтом Метелики - легінси під джинси