Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Джегінси Slim N Lift Caresse Jeans (різні моделі)

Код товару: 1001413
Опис

Розміри: L/XL

Розмір (US) Розмір (EUR) Талія, см Бедра, см Довжина, см
S/M 38-46 60-90 60-95 93
L/XL 46-50 70-100 62-105 97

Характеристики:

  • Матеріал: 92% поліестер, 8% еластан;
  • Колір: чорний;
  • Догляд: машинне прання при температурі 30 ° C, програма делікатного прання;
  • Упаковка: картонна упаковка;
  • Кількість в упаковці: 1 шт.

Джеггінси «Slim N Lift Caresse Jeans» - це одяг, що йде до лиця власницям будь-якої фігури.

Вони допомагають представницям прекрасної статі бути витонченими, стильними і стрункими.
Всім відомо, що коли жінка збирається на якийсь захід - прогулянку, похід в кіно, відвідування ресторану і т.д., вона завжди ретельно обмірковує, що їй надіти. Але часто саме це питання ставить її в незручне становище, адже в гардеробі може і не бути максимально відповідного наряду. Саме для таких випадків ми і рекомендуємо купити джеггінси «Slim N Lift Caresse Jeans», що представляють собою облягаючі штани, стройнять, приховують недоліки фігури і підкреслюють всі її переваги. Погодьтеся, ідеальний варіант одягу для будь-якого приводу. Крім того, дані джеггінси пошиті з легкої і дихаючої тканини, яка не парить навіть в жарку погоду. Для них характерний спеціальний крій із завищеною талією, що і сприяє вигідному коригуванню силуету і дарує будь-якій фігурі жіночність і витонченість. Доглядати за виробом абсолютно нескладно, вони відмінно піддаються пранню в машинці. Більш того, вони можуть стати ідеальною заміною компресійним колготкам.

«Slim N Lift Caresse Jeans» - це універсальний одяг ще й тому, що він вдало поєднується з будь-яким верхом з жіночого гардеробу.

Носити ці джеггінси можна і з блузами, і з сорочками, і навіть з туніками або недовгими сукнями. Іншими словами, це ті ж штани, тільки вони мають цілу низку переваг: зменшують об"єми, не стискають і не перетягують силует, не мають застібок у вигляді кнопок або блискавки, що запобігає виникненню різних подразнень. Одягати джеггінси можна і на роботу, і на прогулянку, і на побачення. Вони гарантовано зроблять Вас стрункою і підтягнутою красунею, тому всі навколишні будуть дивитися на Вас із захопленням.

 





Джегінси Slim N Lift Caresse Jeans (різні моделі)
Джегінси Slim N Lift Caresse Jeans (різні моделі)