Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Геймпад для смартфона на Андроїд і IOS - бездротовий джойстик X3

Код товару: 1007627

В наявності
Гарантія: 6 міс.

Ціна: 349 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Працює від: Акумулятора
Вага товару: 153 г.
Ємність акумулятора: 400 mAh.
Колір (основний): Чорний
Матеріал товару (основний): Пластик
Показати всі характеристики
Опис

Ігромани гарантовано гідно оцінять такий аксесуар як джойстик для телефону. Це універсальний варіант, що підійде абсолютно до будь-якого смартфону, приставки, ноутбука або стаціонарного комп'ютера. 

Всі ми знаємо, що джойстики для телефону - це дорогі аксесуари, і вони далеко не всім по кишені. Але ми пропонуємо модель, яка є вийнятком із правил. Цей геймпад для телефону має невисоку ціну, не дивлячись на  чудову функціональність і відмінну якість.

Але перед тим як ви вирішите купити джойстик для телефону, давайте розглянемо більш детально його характеристики і переваги перед іншими аналогами. По-перше, даний аксесуар дає можливість грати віддалено. Навіть якщо ви перебуваєте далеко від будинку, тепер ви зможете зануритися в процес гри з головою. Окрім того з даним джойстиком для телефону можна зробити своє дозвілля цікавішим за допомогою різноманітних ігор навіть коли ви повертаєтеся додому на громадському транспорті, або ж коли вас чекає тривалий шлях на автобусі, на поїзді, переліт в іншу країну.

По-друге, даний джойстик на телефон бездротовий. Саме тому вам не доведеться ламати голову, як його підключити. Ви не будете плутатися в зайвих проводах і думати, чи не забули вдома необхідний шнур. Геймпад для смартфона працює без додаткових аксесуарів. По-третє, перед нами стильний прилад з неповторним дизайном. Це модна річ, яка буде вказувати оточуючим на статусність свого власника.

Але і це далеко не всі особливості, якими володіє пропонований джойстик для смартфона. Виріб має потужну батарею ємністю 400 mAh , тому порадує вас тривалістю безперервної роботи близько шести годин. До речі, зарядка приладу займає всього дві години, тому вам не доведеться довго чекати, поки він повторно буде в строю після того, як розрядиться батарея. А ще цей геймпад вміє працювати як мишка. Важелями можна управляти, натискаючи вправо або вліво, вгору або вниз. Відстань підключення даного приладу складає до 10 метрів.

Підходить геймпад для андроїд і для айфона . чорне забарвлення корпусу приладу, має відмінний зовнішній вигляд. Форма аксесуара ергономічна, а тому джойстик дуже зручно лежить в руках. Геймпад виготовлений з якісних матеріалів, таких як гума і пластик. Його вага зовсім невелика - трохи більше 150 грам, розміри компактні, що дозволяє носити виріб з собою завжди і скрізь.

Геймпад на телефон стане відмінним подарунком для будь-якого, хто цікавиться іграми.

Якщо ваша дитина захоплюється комп'ютерними іграми, а ви хочете, щоб вона проводила більше часу на свіжому повітрі, то можете купити джойстик на телефон. В такому випадку він зможе більше часу гуляти з друзями, грати не тільки вдома, але і в компанії однолітків. Подібне проведення часу сподобається сучасній молоді і позитивно позначиться на розвитку дрібної моторики рук, тямовитості та рішучості.

Ну а купити геймпад для телефону ви можете в нашому інтернет-магазині вже сьогодні. Для цього лише необхідно оформити замовлення і вибрати зручний спосіб доставки. Порадуйте свого сина або чоловіка таким джойстиком, і вони гарантовано оцінять його гідно і з захватом.

 

Деякі рекомендації з підключення та налаштування джойстика.

Для правильного налаштування і коректної роботи джойстика рекомендуємо уважно вивчити інструкцію, що додається в комплеткі.

Перед пошуком джойстика по блютуз для коректного відображення "режиму джойстика" слід вимкнути і увімкнути блютуз на смартфоні.

Для перемикання режимів роботи джойстика слід використовувати комбінації HOME+Y, HOME+Z, HOME+A, HOME+B (більш детально див. інструкцію).

Геймпад для смартфона на андроїд і айфона, характеристики:

  • Bluetooth Версія: Bluetooth 3.0;
  • Відстань підключення: до 10 м;
  • Вбудована літієва батарея: 400 mAh;
  • Зарядний струм: DC 5В;
  • Час зарядки: 2 год;
  • Час безперервного використання: до 6 год;
  • Колір: чорний;
  • Матеріал: пластик, гума;
  • Розміри: 14.5 см x 10 см x 4,5 см;
  • Вага: 153 г.

Бездротовий ігровий геймпад X3, комплектація:

  • Джойстик;
  • Usb-кабель зарядки;
  • Кліпса (варіант з кріпленням);
  • Інструкція (англ);
  • Пакувальна коробка.





У комплекті дешевше!
Геймпад для смартфона на Андроїд і IOS - бездротовий джойстик X3
Геймпад для смартфона на Андроїд і IOS - бездротовий джойстик X3         349 грн