Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Електрична бездротова бритва Nikai RSCX 5800 3 в 1

Код товару: 1001791

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Тип електробритви: роторна;
  • Тип живлення: акумулятор;
  • Час автономної роботи: до 15 хвилин;
  • Кількість головок для бриття: 3;
  • Рухомий бритвений блок: ні;
  • Плаваючі головки: ні;
  • Тип акумулятора: Li-Pol;
  • Відсік для збору волосків: так;
  • Чохол для зберігання та транспортування;
  • Щіточка для чищення: так.

 

Електрична бритва-триммер «Nikai RSCX 5800 3 в 1» - знахідка для кожного чоловіка.

Цей універсальний прилад допоможе підтримувати в домашніх умовах справжню чоловічу красу.
Електробритва «Nikai RSCX 5800 3 в 1» має цілий ряд переваг. По-перше, перед вами бездротова бритва, яку можна використовувати в будь-якому місці. Погодьтеся, це дуже зручно, адже не завжди біля добре освітленого дзеркала є розетка. По-друге, ця бритва допомагає позбутися навіть від самих маленьких волосків, при цьому не викликаючи роздратування на обличчі. По-третє, в процесі гоління приладом «Nikai RSCX 5800 3 в 1» немає необхідності застосовувати різні косметичні засоби, такі як пінка або гель для гоління, лосьйон після гоління і т. д.

Ну і, звичайно ж, варто сказати про невеликі розміри бездротової бритви «Nikai RSCX 5800 3 в 1».

Все це свідчить про те, що її можна брати з собою і у відрядження, і в будь-яку подорож, вона допоможе виглядати чоловікові доглянутим при будь-яких умовах. Навіть під час довгої дороги або при дуже щільному графіку роботи у представників сильної статі тепер є можливість поголитися, адже бритву «Nikai RSCX 5800 3 в 1» можна використовувати і в туалеті поїзда, і навіть в офісі між нарадами.

Ще однією важливою перевагою даної електробритви є набір різних насадок. За допомогою «Nikai RSCX 5800 3 в 1» можна не тільки наголо поголитися, а й красиво оформити бороду або вуса. В комплекті разом з бритвою є дві насадки - для більш коротких волосків - на 5 мм, і для більш довгих - на 20 мм. Всі леза в виробі були заточені лазерним способом, тому вони збережуть свої функціональні можливості протягом тривалого періоду експлуатації. Виробник стверджує, що леза залишаться гострими до 12 років безперервної роботи пристрою. Погодьтеся, такі можливості електробритви вражають.





Електрична бездротова бритва Nikai RSCX 5800 3 в 1
Електрична бездротова бритва Nikai RSCX 5800 3 в 1