Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Електро помпа для води для бутлів Automatic Water Dispenser

Код товару: 1007570

В наявності
Гарантія: 6 міс.

Ціна: 219 грн 198 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Потужність: 4 W
Працює від: Акумулятора
Висота: 12 см.
Колір (основний):
Матеріал товару (основний): Пластик
Одиниця виміру: шт.
Дiаметр: 7 см.
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Китай
Додаткові аксесуари: MicroUSB-кабель
Опис

Багато сімей сьогодні в побуті використовують бутильовану воду, адже проточна вода з крану має сумнівну якість і не завжди хороші смакові якості. Та й лабораторні перевірки дуже часто наводять жах від кількості кишкових паличок, інфекцій і забруднень, котрі містяться в проточній воді. Тому ми хочемо запропонувати вашій увазі корисний аксесуар – Automatic Water Dispenser . Це електрична помпа для води, яка зробить ваше життя ще комфортніше, якщо в побуті ви використовуєте воду у великих бутлях.

Дана помпа для води електрична і фіксується безпосередньо на бутель, має ефектний і стильний зовнішній вигляд, зручна у використанні.

Безумовно, з таким аксесуаром використання бутильованої води стане ще більш зручним, ніж використання кулера. Адже тільки задумайтеся, і там, і там використовується вода у великих бутлях. Але для того, щоб замінити бутель в кулері, його необхідно підняти і перевернути, що під силу далеко не всім чоловікам, не кажучи вже про тендітних жінок. А помпа кріпиться швидко і легко. Вам лише потрібно зняти кришку з пляшки, прикріпити щільно помпу, і можна приступати до її використання. Як бачите, електро помпа для води буде корисна не тільки в домашніх умовах, але і в офісі, на підприємстві і т.д. Електрична помпа починає працювати лишень від одного натискання на кнопку. Вона не розбризкує воду, а подає її суцільним рівним струменем. Тепер вам не доведеться руками накачувати воду, ви без особливих зусиль зможете наповнити водою будь-яку ємність.

В чому особливості електричної помпи для бутильованої води?

Ця помпа електрична для води особлива тим, що оснащена вбудованим акумулятором. Вона підходить для стандартних великих ємностей - бутлів на 18-19 л, сумісна з горловиною від 2 см (з внутрішньої сторони) до 5,5 см (з зовнішньої). Ще електрична помпа для подачі води з краном має міцний корпус із пластику, магнітно-вібраційний насос. Зарядити цей аксесуар можна завдяки MicroUSB порту. До речі, зарядний шнур продається разом з даною електричною помпою. Вага виробу становить менше 200 грам, а довжина трубки для подачі води дорівнює 55 см.

Поспішайте купити електричну помпу для води прямо сьогодні. Цей корисний аксесуар гідно оцінить кожна господиня відразу після кількох перших застосувань. Набирати воду з великої ємності ще ніколи не було так просто і зручно, електропомпа насправді творить чудеса.

Акумуляторна електро помпа для бутильованої води, характеристики:

  • Призначення: подача води зі стандартних бутлів (18 л);
  • Потужність: 4 W;
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Тип насоса: магнітно-вібраційний;
  • Живлення: вбудований акумулятор;
  • Зарядка акумулятора через MicroUSB порт (зарядний шнур в комплект входить).
  • Розміри:
    • Висота: 12 см;
    • Діаметр: 7 см.
    • Вага: 160 г.
  • Довжина трубки подачі води: 52 см.

Помпа електрична на бутель, комплектація:

  • Помпа;
  • Вилив "Г" подібний;
  • Еластична трубка подачі води;
  • Зарядний кабель USB-MicroUSB:
  • Картонний пакувальний бокс.





У комплекті дешевше!
Сигналізації домашні
Електро помпа для води для бутлів Automatic Water Dispenser
Електро помпа для води для бутлів Automatic Water Dispenser         219 грн 198 грн