Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач тарганів Cockroach Expeller AO-201A

Код товару: 1000167

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики електронного відлякувача тарганів:

Живлення: 220 В
Розміри: 10х10х4, 5 см
Вага: 130 грам
Матеріал: пластик
Два режими роботи.

Наявність тарганів у будинку не можна назвати нормальним явищем, адже ці неприємні комахи відносяться до числа переносників різного роду бактерій, здатних викликати дійсно серйозні захворювання. Це дуже верткі істоти, які можуть проникнути навіть в щільно закриті шафи і банки. Ви можете ретельно прибиратися в будинку і постійно виносити сміття, але таргани все одно потраплять в ваш житловий простір у пошуках їжі або нових територій для розмноження. Якщо ви не хочете, щоб ваш затишний будинок став притулком ще й для тарганів, треба зробити все, щоб захистити свій будинок.

Для цього вам і знадобиться електромагнітний відлякувач тарганів Electro-magnetic Cockroach Expeller AO-201A.

Він кардинально відрізняється від аналогічних ультразвукових відлякувачів. В першу чергу відмінність полягає в зоні покриття - у цієї моделі вона складає всього 40 квадратних метрів. Тому для кожного приміщення знадобиться по окремому приладу, що не буде найбільшою витратою, оскільки відлякувач відрізняється дуже приємною вартістю. Електромагнітний відлякувач тарганів Electro-magnetic Cockroach Expeller AO-201A працює від електромережі і починає діяти відразу ж після підключення.
Під час роботи прилад видає особливий звук на дуже низьких частотах, який певним чином впливає на організм тарганів. А саме, створює відчуття неспокою, розгубленості і заляканості. Комахи сприймають цей неприємний звук як ознаку небезпеки і, рятуючи своє життя, просто залишають зону впливу. Спроби сховатися не дають результатів, тому що звук проникає крізь перешкоди. На відміну від інших моделей, звук, видаваний цим відлякувачем, можуть чути великі і дрібні домашні тварини, і навіть люди з деякими порушеннями слуху. Це створює деякі проблеми при використанні, тому краще всього використовувати електромагнітний відлякувач тарганів Electro-magnetic Cockroach Expeller AO-201A дуже акуратно. Наприклад, якщо ви збираєтеся на дачу, встановіть за місяць такі відлякувачі, і по приїзді вас не буде турбувати живність.

Цей відлякувач тарганів має і свої переваги, серед яких:

• достатня площа впливу, щоб встановити один прилад в кожне окреме приміщення дому чи офісу;
• висока ефективність роботи. На відміну від ультразвукових приладів, цей апарат повністю ліквідує тарганів всього за 3 тижні, максимум - за місяць;
• може працювати в двох режимах. У першому режимі він працює постійно, а в другому - тільки періодично вмикається. Це робить відлякувач зручним для використання на будь-якій стадії боротьби з тарганами;
• незважаючи на те, що він може бути чутен тваринами і деякими людьми, для них він абсолютно нешкідливий.

Електромагнітний відлякувач тарганів Electro-magnetic Cockroach Expeller AO-201A позбавляє вас необхідності возитися з отруйними пастками і спреями.

Він повністю безпечний, тому рекомендований до використання в ресторанах, кафе, будь-яких закладах громадського харчування, пральнях, готелях, де важливо санітарно-епідеміологічний стан та безпека клієнтів. Прилад дуже компактний, непомітний, його можна включити в потаємну розетку і ніхто навіть не здогадається, що ваш будинок під надійною охороною.
 





Настя ( 2017-06-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо,помог
Відповісти
Відлякувач тарганів Cockroach Expeller AO-201A
Відлякувач тарганів Cockroach Expeller AO-201A