Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA-20

Код товару: 1000571

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA-20"


Опис

Ємність 54 см. х 23 см.

Контроль прибавки ваги є одним з основних показників гармонійного розвитку дитини. Постійні коливання ваги можуть негативно позначитися на здоров'ї дитини. Тому багато молодих мам воліють придбати ваги для домашнього використання, щоб здійснювати контроль за щоденним і щотижневим збільшенням ваги дитини, незалежно від візитів до лікаря. Терези хоч і не є обов'язковим атрибутом, але здатні заспокоїти молодих батьків, які перебувають у стані тривоги з приводу правильного розвитку і здоров'я свого малюка.

При виборі дитячих електронних ваг необхідно особливу увагу приділити наступним параметрам:

  1. Допустима максимальна вага зважування ;
  2. Допустима межа похибки;
  3. Особливості конструкції;
  4. Наявність необхідних опцій;
  5. Наявність акумулятора.

Сьогодні серед представленого асортименту ваг для новонароджених особливим попитом користуються електронні моделі.

Електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA - 20 - це пристрій, за допомогою якого можна контролювати вагу у новонароджених і грудних дітей.

Ергономічний дизайн робить ці ваги не просто зручними, але і безпечними для дитини. А функція вимірювання "Останнє" дозволяє здійснювати порівняння фактичної ваги дитини при попередньому зважуванні. Електронні ваги Kinlee EBSA - 20 мають великий РК -дисплей, 4 датчика високої точності і діапазон вимірювання з максимальним навантаженням до 20 кг. Крім того завдяки функції "Тара", можна зважувати дитину без урахування ваги пелюшок і рушники.

Компанія "СамеТо" пропонує величезний асортимент товарів для дітей, серед якого ви знайдете і електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA -20. Фахівці нашої компанії індивідуально підходять до кожного клієнта, намагаючись враховувати всі вимоги та побажання замовника. Вироби, які пропонує наша компанія, відрізняються не тільки високою якістю і надійністю, але і доступною ціною. Купивши у нас електронні ваги для новонароджених KinleeEBSA - 20, ви зможете контролювати вагу своєї дитини і стежити за його здоров'ям і правильним розвитком.

 





Скачати інструкцію до товару: "Електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA-20"


Електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA-20
Електронні ваги для новонароджених Kinlee EBSA-20