Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрошашличниця Domotec MS 7782 - вертикальна електрична шашличниця

Код товару: 1007799

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Для любителів шашликів з якісного м'яса немає необхідності виходити з дому або відвідувати різні заклади, що пропонують відповідне блюдо. Простіше придбати такий прилад, як Електрошашличниця Domotec, який здатний виконати аналогічні дії набагато дешевше.

Від вас буде потрібно, природно, підготувати нарізане м'ясо, яке буде нанизано на шампури, що йдуть в комплекті з пристроєм. Доповнити шашлик завжди можна овочами та іншими продуктами - обмежується все лише вашою фантазією. Вам не буде потрібно йти далеко з квартири, щоб використовувати шашличницю з вугіллям або дровами.

Цей пристрій досить простий в використанні - ніякої тривалої настройки і підготовки. Жир, що виділяється при приготуванні шашлику, стікає в піддон, який можна в підсумку швидко вимити. Електрошашличниці даної марки легко відчищаються без особливих засобів - потрібно просто вимкнути живлення приладу після приготування їжі. Завдяки використанню якісного металу не залишається ніякого запаху гару. Циліндрична форма дозволяє не тільки зручне використання за призначенням, а й зберігання, коли конструкція не застосовується. Захисний кожух дозволяє не тільки захистити всіх, хто знаходиться поблизу, але і дати пристрою рівномірно обсмажити м'ясо з усіх боків.

Купити Електрошашличниця можна для використання в будь-якому приватному або квартирному будинку. Прилад розрахований на роботу в звичайній електромережі від розетки в 220 Вольт. Нагрівається м'ясо до 180 градусів, чого достатньо для рівномірного обжарювання протягом півгодини, а овочі будуть готові ще швидше, тому підготуйте всі складові частини вашого шашлику за рецептом вчасно, щоб забезпечити рівномірне обсмажування не тільки м'яса, але і овочів. Шампури зроблені так, щоб вони ставилися в спеціальні поглиблення в нижній частині приладу, тому м'ясо буде просмажене правильно. Доповнюється все функцією автоматичного обертання, тому вам потрібно лише вставити шампури з м'ясом і дочекатися готовності шашлику.

Електричні шашличниці виготовлені з нержавіючої сталі, тому ви можете не переживати за появу корозії - її просто не буде. Перед безпосереднім використанням приладу необхідно почекати приблизно п'ять хвилин, за які пристрій прогрівається. Шести шампурів в комплекті буде досить для того, щоб порадувати смачним м'ясом себе і гостей. Інша перевага даної моделі полягає в помірному енергоспоживанні - навіть регулярне приготування шашлику не дасть великий рахунок за електроенергію.

Зараз купити шашличницю можна не тільки для будинку, але і для виїзду за місто - там, де є доступ до розетки. Важить пристрій в зборі трохи менше 2,5 кілограмів, тому в машині прилад не заважатиме нікому. Зберігання також не зажадає великих зусиль. Досить протерти пристрій від пилу, якщо воно давно не використовувалося. Виробник гарантує безпеку і отримання смачного шашлику при дотриманні інструкцій.

Шашличниця електрична Domotec MS 7782, характеристики:

  • Час розігріву до робочої температури: не більше 5 хв
  • Час приготування шашлику: 10-15 хв (заявлено виробником)
  • Потужність 1000W
  • Частота обертання шампурів: 2 об / хв
  • Маса одночасного завантаження: не більше 1,4 кг
  • Кількість шампурів і чашок до них: 6;
  • Живлення: 220V 50Hz;
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь;
  • Довжина шампура: 32 см;
  • Діаметр корпусу: 19 см;
  • Висота шашличниці: 39 см;
  • Довжина шнура живлення: 110 см;
  • Вага: 2,48 кг;
  • Розмір коробки: 40 x 21 см;





Електрошашличниця Domotec MS 7782 - вертикальна електрична шашличниця
Електрошашличниця Domotec MS 7782 - вертикальна електрична шашличниця