Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрична запальничка ZGP 20 електродугова USB запальничка

Код товару: 1007656
Опис

Серед багатьох людей існує думка, що запальничка - це аксесуар для курця. Але це далеко не так, адже вона стане в нагоді і тим, хто обожнює зелений туризм, і любителям посидіти на природі і посмажити шашлики, і професійним рибалкам, і мисливцям.

І сьогодні ми пропонуємо вашій увазі найкращий варіант для кожного - електроімпульсну запальничку ZGP 20.

Принцип роботи такої моделі полягає в тому, що імпульс створюється між двома контактами. Сила цього електричного імпульсу дуже потужна, тому подібний розряд легко справляється з підпалом будь-яких предметів. Дана електрозапальничка зручна тим, що не потребує заправки будь-яким паливом або газом, вона працює від зарядки акумулятора. Тобто ви самостійно зможете контролювати рівень заряду і не зіткнетеся з непередбаченими ситуаціями, коли в найвідповідальніший момент, наприклад, далеко від людей на природі, залишитеся без джерела вогню. Більш того, електро запальничка відмінно працює при будь-яких погодних умовах. Хай там буде вітер, дощ або сніг, ви завжди зможете розпалити багаття.

Дана електрозапальничка купити яку ви можете на нашому сайті прямо зараз, привертає до себе увагу ще й безпекою.

Вам не доведеться хвилюватися, що біля багаття вона може спалахнути або вибухнути, тому що всередині аксесуара немає вибухонебезпечних речовин. Це електрозапальничка ціна якої доступна абсолютно кожному. При цьому перед нами не просто джерело вогню, а стильний і красивий зовні аксесуар. Така статусна річ буде до лиця і чоловікові, і жінці. Наша імпульсна запальничка впишеться в будь-який повсякденний образ.

Варто також відзначити, що виріб виконано з міцних матеріалів, йому не страшні ні механічні удари, ні підвищена вологість. Завдяки таким особливостям імпульсна запальничка прослужить своєму власникові протягом довгих років без нарікань на її якість або функціональність. Таку модель зручно брати з собою всюди, адже вона має невелику вагу (всього 70 грам) і компактні параметри (8 см × 3,5 см × 1,2 см). У комплекті з виробом є і зарядний ЮСБ кабель, тому докуповувати окремо вам нічого не доведеться.

Якщо ви хочете купити подарункову запальничку, то даний варіант стане правильним вибором. Такий аксесуар можна сміливо дарувати шефу, другу або ж товаришу, адже він має презентабельний зовнішній вигляд, стильний дизайн. Це ідеальний подарунок чоловікові, який цінує якісні речі.

Імпульсна запальничка, характеристики:

  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Габаритні розміри запальнички: 80х35х12 мм;
  • Вага: 70 г.

Електроімпульсна запальничка, комплектація:

  • Запальничка;
  • Зарядний кабель USB-MicroUSB;
  • Подарунковий кейс.





Електрична запальничка ZGP 20 електродугова USB запальничка
Електрична запальничка ZGP 20 електродугова USB запальничка