Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гантелі-обважнювачі на руки для фітнесу Swing Weights

Код товару: 1002620

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Гантелі-обважнювачі на руки для фітнесу Swing Weights

Мати ідеальне тіло – це мрія багатьох жінок і чоловіків. Сьогодні ми хочемо запропонувати Вашій увазі такий спортивний інвентар, як гантелі-обважнювачі на руки для фітнесу Swing Weights. З ними досягти своєї мети кожен зможе набагато швидше і ефективніше.

У чому секрет гантелей Swing Weights?

По-перше, вони здатні будь-яку активність перетворити в жироспалююче тренування, навіть просту пішу прогулянку.

Як відомо, далеко не всім станом здоров'я дозволені пробіжки і тренування в спортивному залі, але це ж не змінює бажання абсолютно кожної людини бути красивою і стежити за своєю фігурою. Саме тому таким людям рекомендується просто вести активний спосіб життя – не сидіти на одному місці, а більше ходити і гуляти на свіжому повітрі.

До речі, піші прогулянки сміливо можна прирівняти до таких спокійних видів спорту, як йога, пілатес, фітнес і т.д.

Під час ходьби відбувається нормалізація підшкірно-жирового шару клітковини, прискорюється обмін речовин, а значить, відбувається активне спалювання калорій і схуднення.

Крім того, при ходьбі підвищується тонус м'язів, шкіра стає пружною і підтягнутою, знижується рівень холестерину і тренується загальна витривалість організму. А якщо використовувати в процесі руху ще й гантелі-обважнювачі Swing Weights, то ефективність ходьби збільшиться в кілька разів і схуднути можна набагато швидше.

Справа в тому, що дані гантелі позитивно впливають на найпоширенішу проблемну зону – руки. Вони відмінно зміцнюють м'язи, приводять їх в тонус. Крім рук, гантелі впливають ще й на м'язи спини, допомагаючи тим самим зробити поставу гарною, а спину сильною.

Гантелі мають продуманий до дрібниць дизайн. Наявність рукояток, що розгойдуються, і приведення їх у рух посилює балансну вагу, а це значить, що і вплив на м'язи стає набагато сильнішим, роблячи тренування ефективнішим в кілька разів.

Купити гантелі-обважнювачі на руки для фітнесу Swing Weights Ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз. Купуйте цей спортивний інвентар і приступайте до піших прогулянок. Вже через кілька тижнів Ви будете приємно здивовані результатами, яких досягнете без особливих зусиль і відвідування спортзалу!

Переконайтеся, що процес схуднення може бути приємним і нескладним на особистому досвіді!

Технічні характеристики обважнювачів на руки Swing Weights:

  • Матеріал гантель: метал, ABS-пластик, нейлон, неопрен;
  • Розмір: 19x19x5 см.;
  • Вага гантель: 1.36 кг.





Віктор ( 2018-11-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Зручні в користуванні

Відповісти
Гантелі-обважнювачі на руки для фітнесу Swing Weights
Гантелі-обважнювачі на руки для фітнесу Swing Weights