Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гейзерна кавоварка Espresso Maker на 2 чашки

Код товару: 1001906

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Об'єм: 80 мл.
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал ручки: пластик
  • Кількість вміщаються чашок: 2

 

Смачна та ароматна кава з гейзерною кавоваркою «Espresso Maker»

Майже кожен з нас любить починати свій ранок зі смачної та ароматної чашечки гарячої кави. Це не тільки бадьорить, але і додає організму сил, енергії на цілий день. На сьогодні існує багато варіантів приготування цього напою. Хтось варить каву в турці на плиті, хтось використовує крапельну кавоварку. Але далеко не всім подобаються ці види приготування кави, адже існує давно відома істина - навіть тільки що змелені зерна ароматної якісної кави можна зіпсувати неправильним приготуванням напою. Саме тому все більшою і більшою популярністю на сьогодні користуються гейзерні кавоварки. По-перше, процес приготування в них дуже простий, а по-друге, зручний. Вам не доведеться стежити за тим, щоб напій не втік на плиту, як це трапляється в турці, і не потрібно думати про проціджуванні від залишків кави на дні чашки, які бувають при використанні крапельних кавоварок.

Принцип роботи та особливості кавоварки

Гейзерна кавоварка «Espresso Maker» - це вірна помічниця, що обов'язково має бути присутня в будь-якому будинку. Вона ніколи не зіпсує смак улюбленого напою і має дуже простий принцип роботи. Для приготування ароматного ранкового напою необхідно лише налити води і насипати кави в спеціальні відсіки «Espresso Maker», а потім помістити прилад на газову або електроплиту. І через лічені хвилини ви будете насолоджуватися напоєм! Дана кавоварка продумана до дрібниць. Вона виконана з якісних матеріалів і має алюмінієвий корпус, який сприяє блискавичного нагрівання. Вона відрізняється компактними розмірами, що дозволяє її брати з собою навіть на відпочинок. А ще вона легко миється і розбирається.

Купуйте гейзерну кавоварку «Espresso Maker» і радуйте своїх близьких, друзів і гостей смачною кавою власного приготування!

 





Гейзерна кавоварка Espresso Maker на 2 чашки
Гейзерна кавоварка Espresso Maker на 2 чашки