Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гель для поясів "ABGYMNIC" 100 мл.

Код товару: 1001336

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Останнім часом все більше людей купляють пристрої для електростимуляції (прилади , що реалізують принцип скорочення м'язів тіла за допомогою переданих електричних імпульсів). Це всілякі пояси для схуднення, пристрої для опрацювання м'язового рельєфу різних груп м'язів, засоби реабілітації після інсульту. Основний принцип даних приладів - досягнення скорочення або вібрації м'язів під впливом електроструму з заданими характеристиками через підключені до шкіри людини електроди .

Дуже важливо відразу зрозуміти, що будь-яке з перерахованих вище пристроїв не буде правильно працювати без електропровідного гелю, нанесеного на шкіру під електроди пристрою або безпосередньо на електроди. За відсутності електропровідного гелю Ви можете відчути неприємне поколювання, що викликається електрострумом; може почервоніти і запалитися шкіра після проведеної процедури. У більшості випадків, в первинний комплект постачання входить одна упаковка гелю для міостимуляторів. Але що робити далі, коли вона закінчитися, адже не всі виробники досить ясно роз'яснюють яка потрібна електропровідна контактна середа. Який гель або, можливо, крем потрібно купити для міостимулятора?

Гель для поясів «AB GYMNIC» підходить для всіх перерахованих вище випадків (для всіх міостимуляторів - поясів і електротренажерів, що використовують принцип контактної стимуляції м'язів електричним струмом).

Гель для поясів «AB GYMNIC» це гель на водній основі, що не містить жирів і масел. Гель підвищує електропровідність між електродом і шкірою, таким чином збільшуючи ефективність впливу тренажерів на організм.
Гель «AB GYMNIC» володіє наступними характеристиками:
• має необхідну електропровідність;
• повністю водорозчинний, легко видаляється зі шкіри після тренування вологою серветкою;
• нетоксичний, гіпоалергенний і не є середовищем для розмноження небезпечних бактерій і мікробів;
• не залишає плям на одязі і не завдає шкоди електродам.

Застосовуючи гель для поясів «AB GYMNIC» Ви швидше набудете фігуру своєї мрії, натренуєте рельєфні м'язи преса, отримаєте підтягнутий плоский живіт і пружну здорову шкіру. Медичні дослідження підтвердили, що гель абсолютно безпечний для здоров'я. Купуючи його, Ви зможете досягти поставлену мету в тренуванні.
 





Ксения ( 2016-04-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
расходуется экономично, хватает на долго
Відповісти
Гель для поясів "ABGYMNIC" 100 мл.
Гель для поясів "ABGYMNIC" 100 мл.