Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гель для White Light

Код товару: 1001224

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Красива, білосніжна посмішка - це ваш квиток до успіху, тому що в сучасному світі краси посмішці приділяється величезна увага. І все дорожче обходиться підтримка цієї краси в професійних стоматологічних кабінетах. Саме тому естетична стоматологія давно перекочувала з стерильних кабінетів у затишні домашні кімнати, тобто стала однією з тих процедур, які цілком комфортно і зручно проводити вдома. Відбілювання зубів - це і є естетична стоматологія. Дана процедура не відноситься до числа об'єктивних вимог для підтримання здоров'я зубів і продиктована тільки особистим бажанням мати дійсно гарну посмішку.

Для домашнього і, зауважте, безкоштовного відбілювання і призначений прилад White Light.

Зараз опис його функціональності можна пропустити, оскільки на 50% його ефективність визначається спеціальним гелем, який використовується для відбілювання. Він присутній в стандартній комплектації приладу в кількості двох тюбиків з гелем по 20 г., позначених А і Б. Для досягнення помітних результатів у відбілюванні емалі зубів потрібна далеко не одна процедура, особливо якщо ви палите, є шанувальником кави і ще ніколи не вдавалися до процедури відбілювання. У випадку з даним приладом тривалість курсу повного відбілювання становить 14 днів. Але при цьому кількість гелю розраховане на 2-3 курси. Справа в тому, що гель для відбілювання зубів White Light дуже ефективний і деяким людям для ідеального результату достатньо лише половини курсу, тобто - 7 днів.

Але якщо спочатку зуби були ну дуже жовтими, доводиться докуповувати ще один набір. Точніше так було раніше, оскільки гель Вайт Лайт продавався тільки в комплекті з самим приладом. Але сьогодні ми готові вам запропонувати можливість відмінно заощадити. Коли у вас закінчується гель для відбілювання, можна просто купити ці два тюбика, а не купувати заново весь набір, тим більше що вартість їх не порівнянна.

Щоб вплив гелю для відбілювання було помітним і швидким, головне - дотримуватися інструкції по застосуванню приладу і гелю зокрема.

Перед процедурою відбілювання потрібно обов'язково почистити зуби. На гумовій капі змішується невелика кількість гелю з двох різних тюбиків. Важливо, щоб отриманий розчин був рівномірно розмішаний, після цього можна надягати гумову капу White Light на зуби. Далі просто вмикаєте прилад і займаєтеся абстрактними справами. Тривалість однієї процедури в ідеалі складає більше 15 хвилин, але і не більше години, тому що ви потім можете відчувати якийсь дискомфорт. За рекомендаціями стоматологів вдаватися до відбілювання зубів потрібно не частіше, ніж раз на півроку, щоб не стоншувалася емаль. Ця рекомендація цілком і повністю відноситься і до домашнього відбілювача зубів White Light, з яким використовуються цей набір гелів.