Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гімнастичний ролик-колесо для пресу Aboorb

Код товару: 1002506

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Гімнастичний ролик для пресу Aboorb - це унікальний прилад, який допоможе Вам у найкоротші терміни позбавитися від зайвої ваги і отримати красиве, підтягнуте, рельєфне тіло. Даний ролик схожий на кулясте колесо, що доповнено двома ручками з боків. Тренування з подібним виробом допомагають спортсменам добитися максимального результату - чітких, рельєфних м'язів пресу, бічних, спинних і плечових м'язів. Але найбільше з його допомогою розвиваються м'язи ніг і сідниць.

Переваги гімнастичного ролику для пресу Aboorb

Під час занять з гімнастичним роликом для преса Aboorb відбувається не тільки силове, але і комплексне навантаження на організм. Якщо порівнювати тренування з даними снарядом і плавання, то перше показує значно кращий результат, а значить, є більш ефективним. Але і це далеко не всі переваги даного ролика. По-перше, його можна легко зберігати навіть в малогабаритній квартирі, так як виріб має невеликий розмір і не займає багато місця. По-друге, заняття з Aboorb можна проводити в будь-який зручний час - і пізно вночі, і рано вранці, і в обідню перерву. По-третє, щоденні тренування абсолютно безкоштовно зроблять Ваше тіло струнким і підтягнутим, і Вам не доведеться витрачатися на послуги особистого тренера і на придбання абонемента в спортзал.

Кому підійде гімнастичний ролик Aboorb?

Використовувати Aboorb можна практично кожному. Тільки якщо у Вас були травми опорно-рухового апарату або в шийному відділі хребта, слід перед початком тренувань проконсультуватися з лікарем. Радимо Вам дуже ефективну вправу з роликом: встаньте на коліна, міцно візьміться за ручки тренажера, поступово пересувайтеся вперед до повної розтяжки і повертайтеся також плавно в початкове положення. Точно так само можна катати ролик до стіни, перебуваючи в метрі від неї. Тренуйтеся так щодня, і скоро Ви будете мати красиву фігуру!

 

Комплектація:

  • Ролик-куля.
  • 2 знімні ручки.
  • Картонна упаковка.





Гімнастичний ролик-колесо для пресу Aboorb
Гімнастичний ролик-колесо для пресу Aboorb