Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гірлянда дощ на 480 лампочок 3х2.5 м. Світлодіодна LED завіса

Код товару: 1000393

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

1) 480 LED світлодіодів
2) лампочки синього, жовтого, червоного, і зеленого кольорів
3) висота 2,5 метра
4) ширина 3 метри
5) живлення 220-240V
6) частота 50 Hz

Новий рік - це яскраве і галасливе сімейне свято. Всі будинки світяться різнокольоровими вогнями. Кожен прикрашає свою квартиру, святково декоруючи її всередині і зовні.
Ефект падаючого дощу можна створити за допомогою світлової завіси.

Новорічна LED гірлянда - завіса "Дощ" на 480 світлодіодів 3х2,5 метра буде ідеальною прикрасою.

Повісити таку красу можна як усередині приміщення, так і зовні. Гірлянда "дощ" легко переносить холод. Звичайно ж, це електричний прилад. Постарайтеся уберегти декоративну систему від сильного намокання.

Прикрасьте LED гірляндою велике вікно або веранду у вашому заміському будинку. Здивуйте друзів підсвітивши таким декором цілу стіну у вітальні. У вас свій магазин? Увагу покупців обов'язково приверне LED дощ на вашій вітрині. Із задоволенням перехожі зайдуть в ресторан, кафе чи бар, побачивши яскраві вогні світлової завіси на дверях або вікнах закладу. Цікавим рішенням буде підсвічування колони на вході в приміщення за допомогою гірлянди "дощ".

LED гірлянда завіса "дощ" світиться набагато яскравіше звичайних гірлянд через використання в її конструкції надяскравих світлодіодів.

Термін служби такого декору 50 тисяч годин, що набагато довше, ніж у застарілих лампових аналогів. Гнучкий і дуже міцний 3-метровий кабель з підключеними до нього світлодіодними кабелями по 2,5 метра кожен буде світитися різнокольоровими вогнями. Якщо один або декілька світлодіодів перестануть працювати, то решта ланцюга буде як і раніше горіти і виблискувати. Звичайно ж перегорілі частинки можна замінити і конструкція буде як нова. Світлодіодний дощ можна нарощувати і збільшувати.

Таким чином, ви можете не тільки використовувати завісу у вигляді ефектної ширми, а й оформити яскравими вогнями об'ємні об'єкти. Прекрасно виглядатимуть виблискуючі олені в новорічні свята. Використання нових технологій у створенні світової завіси знизило споживання електроенергії в кілька разів порівняно з важкими старими моделями прикрас. Така перевага істотно заощадить ваш бюджет.

Сучасна гірлянда-завіса "дощ" незамінний помічник у створенні тепла і райдужних фарб в зимовий час.





Гірлянда дощ на 480 лампочок 3х2.5 м. Світлодіодна LED завіса
Гірлянда дощ на 480 лампочок 3х2.5 м. Світлодіодна LED завіса