Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Настінний годинник для кухні Safe Clock - оригінальний годинник зі схованкою, 25 см

Код товару: 1007651

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Настінний годинник для дому зі схованкою - надійний спосіб заховати особисті речі від зайвих очей

Зовні даний годинник схожий на класичну модель з білим круглим стрілочним циферблатом. Однак всередині такий переносний годинник має вбудований сховок для зберігання грошей, коштовностей, кредитних карт або ключів. Усередині схованки є дві невеликі полички, на яких зручно зберігати речі. Таким чином годинник настінний окрім своєї основної функції ще виконує роль сейфа.

Годинник має простий і лаконічний дизайн, завдяки якому він прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр, прикрасить кімнату та додасть домашнього затишку. Крім того, настінний годинник із схованкою зручно використовувати в офісі, в особистому кабінеті і зберігати там важливі документи або цінні предмети. Настінний годинник Safe Clock виготовлений з металу і міцного пластику.

Також порадує те, що такому годиннику зі сховком властиве чудове співвідношення ціни та якості. За зовсім невелику плату покупець отримує оригінальний тайник з надійним ударостійким корпусом, який буде служити протягом довгого часу.

Якщо говорити про більш детальний опис моделі, то варто зазначити, що даний товар має невеликі габарити, що становлять 25 см × 6 см × 25 см. Вага годинника становить близько 500 грам. Ззаду він має спеціальні пази для кріплення на стіну. Що стосується технічної частини, то годинник відноситься до кварцових екземплярів і працює від батарейки типу АА на 1,5 В. Двері сейфа не оснащені кодовим замком.

Годинник Safe Clock не тільки стане прекрасним придбанням для будинку і офісу, але і виконає роль чудового і надзвичайно корисного подарунка.

Годинник на стіну зі схованкою Safe Clock, характеристики:

  • Тип годин: настінні;
  • Механізм роботи: кварцовий
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Харчування: 1 батарея типу АA (пальчикова) в комплект не входить;
  • Розмір:
  • Діаметр: 25 см
  • Глибина: 6 см;
  • Вага: 470 г.

Настінний годинник тайник, комплектація:

  • Настінний годинник-сейф Safe Clock.
  • Картонна пакувальна коробка





Настінний годинник для кухні Safe Clock - оригінальний годинник зі схованкою, 25 см
Настінний годинник для кухні Safe Clock - оригінальний годинник зі схованкою, 25 см