Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Годинник Kadio KD-3809N - це електронний годинник настільний

Код товару: 1004109

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Годинники настінні досить міцно і давно вкоренилися в нашій обстановці, вони є в кожному будинку, прокидатися без зручного і точного годинника досить складно. 

Прикрасити Ваші апартаменти допоможе новенький та якісний цифровий годинник Kadio KK 3809 N

Даний девайс можна назвати мрією кожного. Він неодмінно зможе доповнити будь-який інтер'єр, стане незамінним помічником як в вітальні, так і на кухні, для тих, хто затягнутий в нескінченну рутинну роботу і зовсім не встигає стежити за часом. А так великий, красивий циферблат на стіні просто неможливо буде не помітити. 

При виробництві цифрового годинника застосовувалися новітні і сучасні способи в розробці, а також використовувалися звичайні, творчі дизайнерські рішення. Модель зроблена в сірому, чорному кольорах. Такий годинник настінний електронний ідеально підійде під сучасний стиль лофт , а також хайтек. Для створення застосовувалися якісні комплектуючі, внаслідок цього такий домашній аксесуар зможе прослужити дуже довго.

Цифровий електронний годинник настільний обладнаний п'ятьма комфортними малогабаритними кнопками для управління. Він дає можливість швидко і просто вивести на циферблат всю необхідну інформацію. У верхній частині екрану досить великими цифрами вказуються години / хвилини, нижня ж частина в свою чергу розповідає про температуру в кімнаті і дату (день вказується англійською). Такий режим з температурою дуже важливий для сімей з маленькими дітьми. Більше не потрібно окремо купувати кімнатний термометр, з цією функцією незамінне впорається KD-3809 N. 

Kadio KD-3809 як налаштувати час:

Налаштування годинника Kadio KD-3809 здійснюється за допомогою кнопки "Mode". Її потрібно кілька секунд утримувати, щоб з'явилася конфігурація налаштувань годин. Вибрати, наприклад, точний час можна натискаючи кнопки "Down" (вниз) і "Up" (вгору). Між режимами можна переключатися тієї ж кнопкою "Mode". Просто потрібно натискати її ще раз.

Кнопкою "Reset" можна скинути значення. Перемикатися між бажаною шкалою вимірювання температури (Фарренгейта і Цельсія) можна за допомогою іншої кнопки, яка позначається як "C / F". Включення будильника і настройка його здійснюється за допомогою управління кнопкою "Snooze".

Характеристики електронного годинника Kadio KD-3809N:

  • Формат часу: 12/24 годинний;
  • Працює від двох батарейок формату АА (пальчикові), в комплект НЕ водять
  • Матеріал: пластик;
  • Розміри: 27,5 см * 19 см.

Комплектація настінного годинника:

  • Картонна упаковка;
  • Годинник;
  • Інструкція англійською мовою.





Годинник Kadio KD-3809N - це електронний годинник настільний
Годинник Kadio KD-3809N - це електронний годинник настільний