Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Іграшка на радіокеруванні Angry Birds Helicopter (Енгрі Бердс)

Код товару: 1000263

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Літаюча іграшка Angry Birds Helicopter Енгрі Бердс

 

Angry Birds - не тільки гра, відома всій земній кулі, але і дуже відомий бренд.

Пропонуємо вашому погляду кращу варіацію літаючої іграшки під цим брендом. Хто б не хотів взяти одного з головних ворогів свиней під свій контроль? Тепер у вас з'явилася можливість купити Енгрі Бердс, а точніше власну пташку. Дорослі і діти у захваті від злих пташок. Іграшка Енгрі Бердс відірве вас і ваше чадо від мобільного пристрою і подарує море веселощів на свіжому повітрі. Вертоліт у формі персонажа з улюбленої гри надовго займе вашу дитину. Іграшка чудово підходить для відкритої місцевості і стає відмінним подарунком на літо. Дана іграшка стане відмінним приводом для прогулянки і ще одним способом витягнути дитину на вулицю.

Пташка на радіоуправлінні Angry Birds Helicopter побудована за принципом гелікоптера без хвоста.

Двоповерхова будова лопастей забезпечує посилену стабілізацію у повітрі. Лопаті складаються з гуми і не зіпсують шпалери в будинку, але весь потенціал пташки розкриється тільки на вулиці. Іграшка має круглий міцний корпус у вигляді, що дає відмінну аеродинаміку і дозволяє врізатися в усе підряд. Для управління грозою свиней використовується пульт, зроблений у формі джойстика. Такий пульт добре лежить як у дорослій руці, так і в маленькій ручці юного пілота. Освоєння пульта не займе багато часу. Органи управління зведені до мінімуму. Два стіки ідеально підходять для контролю пташки в польоті, і навіть самий маленький користувач зрозуміє, що до чого. Червона бестія добре відгукується на команди від пульта. Тому можна не бояться різкого падіння іграшки через поганий сигнал. Птах високого польоту, але як і всі вертольоти боїться сильного вітру. Літає досить швидко, для своїх розмірів. При першому запуску червоний клубок здивує вас своєю спритністю. Не лякайтеся. Після п'яти хвилин ви отримаєте повний контроль над пернатим другом. Ніщо не заважає вам стати повітряним асом.

На даний момент літаюча іграшка Angry Birds Helicopter є найкращим втіленням простого маленького гелікоптера.

Не варто вимогливо ставиться до пташки. Це компактний вертоліт в прекрасній обгортці і міцним корпусом. Його можна довірити маленькій дитині, а також випробувати самому всю міць злої пташки. Іграшка вкрай захоплююча, що робить її розвагою для всієї родини. Дизайн у вигляді червоного героя улюбленої гри приверне свого покупця.
 





Іграшка на радіокеруванні Angry Birds Helicopter (Енгрі Бердс)
Іграшка на радіокеруванні Angry Birds Helicopter (Енгрі Бердс)