Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Інфрачервоний вібромасажер Вody Slimming (Боді Слімінг)

Код товару: ma0028

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація масажного пристрою:

- Інфракраний масажер «Вody Slim Massager»;
- Захисний ковпачок;
- 3 змінних насадки (кулькова, хвиляста і плоска).

Вody Slimming Massager - це ручний масажер для тіла, який можна використовувати практично для всіх частин тіла:

 - верхніх і нижніх кінцівок, стегон, сідниць, живота і шиї. Працюючи за принципом інфрачервоного випромінювання, масажер ручний для тіла надає глибоку дію, впливаючи відразу на жирові клітини і дуже м'яко їх руйнуючи. У конструкції масажера присутні 12 інфрачервоних ламп, що є запорукою його ефективності, адже сила впливу виявляється достатньою для того, щоб дійсно ефективно спалювати зайві калорії у вигляді жирових клітин і тканин целюліту.

Боди Слімінг надає дуже широку дію, дозволяючи вам не тільки виглядати чудово, але і відчувати себе так само.

Всі продукти розпаду, спровоковані дією цього масажера, виводяться з організму природним шляхом, не утворюючи застійних явищ, а під впливом променів поліпшується кровообіг і, відповідно, живлення шкіри і тіла. Зазвичай після процедури зникає втома і больовий синдром, тому ручний масажер для тіла можна використовувати, в тому числі, і для відновлення м'язів.
Для того щоб отримати перші помітні результати, достатньо щоденних коротких, по 15 хвилин, процедур. Ці процедури не принесуть вам дискомфорту, адже з Вody Slimming Massager дуже просто управлятися: він компактний, портативний, зі зручною ручкою і простим перемикачем швидкостей. Масажні головки пристрою можна міняти, вибравши для себе найзручніші.
За рахунок унікальної конструкції массажер ручний для тіла надає не тільки лікувальний вплив, рятуючи ваше тіло від целюліту, але і є дуже зручним способом зняти втому після роботи, а може, і навіть на роботі. Адже при бажанні його цілком можна взяти з собою. Вody Slimming Massager - це безпрецедентний за рівнем ефективності масажер, який здатний зробити вашу фігуру краще, змусить вас назавжди забути про целюліт, і відчувати себе набагато краще.





Інфрачервоний вібромасажер Вody Slimming (Боді Слімінг)
Інфрачервоний вібромасажер Вody Slimming (Боді Слімінг)